Nyheder
imported

FOKUS PÅ haven og udeliv

Det dejlige forår er over Danmark, hvilket helt automatisk får os til at søge mere ud og for nogen ordne haven, bedende og krukkerne, så de står klar til sommeren. Vi kommer her med nogle gode bud på, hvordan dit udeliv kan blive endnu smukkere og mere overskueligt at holde.

Tekst: Julie Peetz Hansen Foto: Presse 

Henriettes Havedesign

Drømmer du om en ny og spændende have, så er et besøg hos Henriettes Havedesign et godt bud. Den inspirerende planteskole har både store og specielle planter, Italienske terracotta krukker, jernstativer, en havebutik med havegrej, kurve, gode haveredskaber og et stort udvalg af granitsten til belægning, kanter, trapper. I drivhuset finder du som noget nyt en Drivercafe, hvor der er høflig selvbetjening.

Fra maj er der åben have, hvor det er muligt at se den private have på 5000 kvm. Her finder du inspiration til indretning, plantekombinationer, farver osv. Haven har et naturligt look hvor planternes samspil er nøje udvalgt. Sidst er der også mulighed for at se søområdet med badebro og saunahus.

Der er mulighed for at få et inspirationsbesøg af Henriette selv på en 3-4 timer. Her får du med det samme ideer til forandringer i din have og der bliver lavet små skitser og planteforslag undervejs.

Se åbningstider på Henriettes hjemmeside.

henrietteshavedesign.dk

By Vittrup

Forestil dig at sidde ude i det fri i vildmarkskarrets varme vand og mærke den kølige luft, lytte til fuglefløjt og nyde duften af brændet fra ovnen.

By Vittrup vildmarksbade er fremstillet af sibirisk kvalitetslærk eller svensk kvalitetsgran. Lærketræ er en af de hårdeste nåletræsorter og er kendt for at være robust og holdbart. Egenskaber, som gør det særdeles velegnet til vildmarkskar. Hos By Vittrup kan du både leje og købe de smukke af vildmarkskar og saunaer.

Du kan blandt andet også leje en wellness trailer med sauna vildmarkskar og koldtvandstønde som indeholder 4-6 personers sauna med stor Harvia M3 brændefyret ovn der kan varme saunaen op på ca 15 min.

Byvittrup.dk

Græshoppen

Kender du det med, at du kigger ud i haven og tænker: ”Det her kan jeg ikke overskue eller nå”. Ingen problem. Det findes der gode løsninger for.  Græshoppen er et firma beliggende i Pandrup, ejet af Mogens Hansen, og som navnet antyder, har Mogens særdeles grønne fingre og står klar til at hjælpe dig med din have. Græshoppen tilbyder alt fra græsklipning, buskrydning, hækklipning, træfældning, stubbefræsning og flisearbejde. Udover at være særdeles effektiv og grundig i sit arbejde, udføres arbejdet også til en rimelig pris. Du kan Booke Mogens til 300 kr. + Moms i timen på tlf. 21 20 53 62.

Græshoppen.dk

XL Byg Hune

Mange danskere kan skrive under på, at der næppe findes noget mere hyggeligt og lækkert end at tilberede sin mad på grillen. Det skaber en helt speciel stemning, når der bliver tændt op i grillen, og duften af velstegt mad begynder at sprede sig på terrassen. Samtidig kan man sidde og snakke sammen, mens man f.eks. nyder et godt glas rødvin. Det er ikke så mærkeligt, at vi danskere virkelig har taget grillkulturen til os. Hos XL Byg i Hune finder du alt hvad du skal bruge eller mangler til en helt perfekt grillaften, de har alt lige fra gasgrill, kulgrill, pillegrill, elgrill, bålsæt og et hav af tilbehør. Hold øje med XL Byg i Hunes hjemmeside for gode tilbud.

xl-byg.dk/forretning/hune

Landlyst plantecenter

Foråret er her, og det kribler i fingrene. Ta’ til Landlyst Plantecenter i Ilbro ved Hjørring og køb ind til foråret, sommeren – ja hele året. For i Landlyst plantecenter er personalet helt klar til at give inspiration, tips og gode ideer til, hvad der skal ske med din have den kommende sæson – og så har de altid et velassorteret sortiment – både i stauder, prydgræsser, stedsegrønt, blomster, buske, træer, krukker, frø og løg og pynt.

landlystplantecenter.dk

Læs om fantastiske oplevelser og events