Nyheder
imported

Fokus på LØKKEN

Her får du brusende bølger under surfbrættet, oplevelser for livet, masser af muligheder for juleshopping og lækre madoplevelser. I Løkken er kvalitet i højsædet og de brænder for at give både lokale og gæster en oplevelse ud over det sædvanlige – uanset om du kigger forbi de hyggelige butikker, har lyst til en dag på vandet eller vil forkæle smagsløgene.

TURISTINFORMATIONEN – ”Must see” op til jul

I Løkken pyntes byen hvert år med julelys i lygtepælene, juletræerne rundt omkring får lyskæder på og du kan følge den hyggelige belysning hele vejen ned til molen. Den servicemindede turistinformation i byen har desuden samlet en liste af ”must see”, som du ikke må gå glip af i julemåneden: Blandet andet Børglum Kloster, Super Brugsens smukke facade med 48.000 julelys, Jul i Johanne Grønbechs Hus og de altid smukt dekorerede julevinduer i byens butikker. Se mere om Løkken her.

HUSET HAVS – Vesterhavsstemning i hyggelige rammer

Om du er på udkig efter et velsmagende måltid mad, udstyr fra surf- og livsstilsbutikken, en tur på surfbrættet i de brusende bølger eller ”bare” en kold øl i godt selskab – så er det hos Huset Havs det sker. Med en række forskellige oplevelsespakker er der rig mulighed for at få en på opleveren, og de har desuden lanceret en lækker nytårsmenu ud af huset. Du finder det hele på deres hjemmeside, hvor du ligeledes kan booke bord til frokost og aften. Se deres hjemmeside her.

NORTH SHORE SURF – Oplevelsesgaven der huskes 

Gaven til personen, der har alt eller elsker at få en på opleveren. Hos North Shore Surf danner de rammen for nye oplevelser for dig og hele din familie, både på SUP- og surfboard. I samarbejde med Huset Havs tilbyder de desuden forskellige oplevelsespakker, som du kan læse mere op på deres hjemmeside og lade dig inspirere til en helt særlig julegave – og du kan selvfølgelig også booke undervisning, kurser og en tur i sauna. Du kan finde dem på deres hjemmeside, Facebookside og Instagramprofil

BOLCHERIET – Håndlavede og velsmagende gaver

Bolcher er lig med jul – og hos Bolcheriet finder du et bredt og velsmagende udvalg af spiselige gaver, der vækker begejstring hos både store og små. Om du har brug for firmagaver, værtsgaver, kalendergaver, pakkekalender eller mandelgave, så er Bolcheriet stedet. Duften af bolcher kan duftes ude på gaden hele året rundt, når der er gang i produktionen i hjertet af Løkken. Det er svært ikke at forelske sig i en eller flere af de lækre varianter. Shop julelækkerierne her.

BLONDEHUSET – Lingeri til alle og service ud over det sædvanlige

I den 250 kvm store lingeriforretning favner udvalget bredt; alt fra smukt lingeri til blødt og behageligt nattøj. Om du er på udkig efter gaven til din elskede eller din mor, så står personalet i Blondehuset altid klar med kyndig vejledning og noget for enhver smag på hylderne. Du møder altid et smilende ansigt og det erfarne personale tager sig altid god tid til at hjælpe, så du får en skøn oplevelse og den rette gave eller sæt til dig selv med hjem. Besøg også webshoppen og deres Facebookside.

ACTION HOUSE – Fuld fart over feltet for hele familien

Om de yngste vil slå sig løs i legeland, der skal fart over feltet på gokartbanen eller I har lyst til at blive udfordret som hold i et escape room, så er der masser af muligheder for at udfolde sig i Action House i Løkken. Alle aktiviteter foregår i trygge rammer og når du har booket tid i forvejen er du sikret en skøn dag med oplevelser, der sikrer samtaleemnerne længe efter. Hjemmesiden finder du her og du kan desuden holde dig opdateret på deres Facebookside her.  

SMEDIEN – God stemning og lækkert mad

Du bliver mødt af nærværende og smilende betjening, kan lade dig friste af den indbydende menu og læne dig afslappet tilbage i stolen og nyde en aften på Smedien. Dagens ret er et populært indslag og der har tidligere været saftig flæskesteg med sprød svær på menuen. Mums. Og du kan desuden være heldig, at der er live musik i de hyggelige lokaler, når du kigger forbi. Finde dem også på Facebook her. 

OUTNATURE by VestEvent – Unikke oplevelser for hele familien

Hos Outnature by VestEvent er de specialiseret i ture ud i naturen for alle aldre, hele året, og sætter en ære i at give deres kunder en god oplevelse. På deres hjemmeside kan du se hele programmet for resten af 2020 og starten af 2021. Du kan for eksempel komme på Rav Safari og Bunker Skattejagt. Så hvis du vil give en oplevelsesgave ud over det sædvanlige bør du kigge forbi Outnature – by VestEvents lade dig inspirere. Med et gavekort til Outnature vil juleaften med sikkerhed blive fuld af begejstring.   Se de mange spændende aktiviteter her.

Læs om fantastiske oplevelser og events