Pandrup

Forår og påske i børnehave og Trivselsskolen

Ingstrup Trivselsskole og børnehave har i løbet af sidste uge hængt flotte påsketegninger, “alt bliver godt igen”- hilsner og små, søde ordsprog op i hele Ingstrup by. 
(Se fotos nederst i artiklen)

Hyggelige hilsner
Det er hyggeligt at gå en tur, og læse alle hilsnerne og se de fine tegninger.
– Vi har brug for opløftende ord, og noget fint at se på i denne tid, og det bidrager børnene i den grad med, fortæller Stine Sivesgaard. 
1. og 2. klasserne fra Ingstrup Trivselsskole har været i Præstegårdshaven for at samle skrald og affald.
Som tak, har de fået et fint brev fra sognepræst, Kathrine, og et chokoladepåskeæg hver. 

Dystede mod hinanden
Hverdagen er så småt ved at vende tilbage til Ingstrup Trivselsskole igen, efter forårets nedlukning, og lærerne på Trivselskolen, har været fantastiske til at tage sig af alle elever under og efter nedlukningen.
Til fastelavn fik alle 5-9 klasser en lille hilsen, nogen en lille sang fra en af lærerne fra skolen. Selvfølgelig i coronavenlig afstand.
Derudover har alle lærere lavet Ingstrup Trivselsskoles Versus live, hvor lærerne har dystet mod hinanden i forskellige aktiviteter, og elever, forældre og andre interesserede, har kunne følge med live på Facebook. 
Morgensang, som er en stor del af hverdagen på skolen, er også blevet vedligeholdt, under nedlukningen, med morgensang live om fredagen, men ellers hver dag i ugen i skolegården, efter eleverne er vendt tilbage. 

Forår i børnehaven
I Trivselsskolens børnehave er det også blevet forår.
Der er blevet hygget med påskepynt indendørs, kartofler er sat til spiring i vinduerne, og legepladsen er ved at blive gjort forårsklar.
På bålpladsen er der blevet lavet suppe med kødboller, pasta, gulerødder og porrer til middagsmad, og en anden dag, har de lavet popcorn på bålet. 
Den årlige brandøvelse er blevet afholdt i børnehaven, og der har været fokus på materialet “Førstehjælp i børnehøjde”, hvor pædagogerne har talt med børnene om forskellige slags ulykker, og hvad man skal gøre i diverse situationer. 

Hjælp fra Lions Club
Påskeharen har også været en tur forbi børnehaven med påskeæg til stor glæde for alle børn.
Børnehavebørnene har, sammen med Jyttes Private pasningsordning, påskepyntet træerne ved kirken, og bidrager også her, til smil og glæde, samt noget skønt at se på i denne anderledes tid.
Lions Club Hvetbo har doneret 10.000 kr. til Trivselsbørnehaven til et naturværksted, der skal bygges i løbet af de næste år, hvilket, selvfølgelig, er helt fantastisk.
Naturværkstedet skal bruges til forskellige aktiviteter i løbet af hele året.

Læs om fantastiske oplevelser og events