Nyheder
imported

Forårsmesse kickstarter sæsonen i Løkken

Der er store forventninger til årets messe, der slår dørene op d. 8. april

Der er store forventninger til årets messe, der slår dørene op d. 8. april

Tekst: Lotte Kande (redigeret) – Foto: Presse

For mange er skærtorsdag hvert år dagen, hvor sæsonen starter i Løkken med hygge og levende musik på en række af byens restaurationer.

Hvert andet år kickstartes sæsonen dog nogle dage før, når Lions Club i Løkken inviterer til stor forårsmesse i Løkken Idrætscenter.

Ny rekord forventes

Lørdag 8. april slår Lions dørene op til to dages messe, som Flemming Pedersen har store forventninger til. Lions har gjort alt for at overgå messen fra 2015, som med næsten 6000 gæster slog alle tidligere rekorder.

– Vi tror på en ny rekord i år. Vi skulle gerne op omkring 6500 besøgende, siger præsidenten for Lions i Løkken.

Stor interesse for messestande

Sædvanen tro har der været stor interesse for at få en stand på messen. Selv om der er stor opbakning fra hele Løkken til messen, så har Lions brugt mange kræfter på at skabe en messe med et meget mere mangfoldigt udbud end på de syv foregående forårsmesser.

Med en café og et trylleshow er messen blevet mere familievenlig, men udstillerlisten tæller også noget for enhver smag. Både ham og hende, husejeren og bilejeren, den kunstinteresserede og den lækkersultne, hobbymennesket og den sunde.

Messen byder også på en danmarkspremiere på et helt nyt netværk, Smag på Løkken, hvor en række lokale spisesteder og fødevareproducenter er gået sammen om at løfte hinanden til nye højder.

 

Forårsmessen er åben lørdag 8. april fra klokken 10 til 18 og søndag 9. april fra 10 til 17.

Læs om fantastiske oplevelser og events