Blokhus

Forbedrede faciliteter klar til brug hos Kunstcaféen

Ombygning forventes færdiggjort før jul

Kunstcaféen i Blokhus kan se tilbage på en vellykket ombygning, og er nu klar til at tage de nye faciliteter i brug. En proces, der har stået på siden uge 43, hvor de spisende gæster har været henvist til 1. salen ovenpå restauranten.

Men selvom ombygningen var en omfattende proces og gæsterne skulle nyde maden ovenpå er det gået godt og der har været godt fyldt op i lokalerne, siger Anita Michaelsen, der ejer caféen sammen med datteren Cecilie.

Det var efter længere tids overvejelser, at indehaverne her i efteråret besluttede sig for at forbedre køkkenet og noget af interiøret på caféen.

En ombygning, der kunne skabe nogle bedre arbejdsforhold og -miljø for medarbejderne og samtidig optimere og effektivisere arbejdsgangene i køkkenet. En af opgaverne var f.eks. en ny madelevator, der er blevet installeret. En funktion, der betyder, at tjenerne ikke skal løbe med maden op ad trapperne. Og ombygningen i selve køkkenet skaber også en bedre rytme og flow, der er godt givet ud og tilmed er dejligt for medarbejderne. Samtidig åbner den nye forbindelse imellem over- og underetagen for flere muligheder for at anvende 1. salen, hvor der i øvrigt er plads til 155-160 spisende gæster, fortæller Anita Michaelsen.

Derudover er der generelt blevet frisket op rundt omkring i stueetagen, så det hele fremstår flot og indbydende og klar til det store rykind her i juleferien.

Juleferien på Kunstcaféen

Kunstcaféen er et meget populært spisested i centrum af Blokhus, og i juledagene er der også masser af muligheder for at nyde de lækre retter.

Caféen holder åbent alle dage i juleferien på nær den 24. og 25. december.

brunchbuffet kunstcafe

Imellem jul og nytår er der de sædvanlige velsmagende, klassiske retter på menuen f.eks. stjerneskud, juleplatter og kunstburgere. Den meget eftertragtede brunchbuffet serveres i weekenderne, men også hver dag imellem jul og nytår imellem kl. 10.00 og 12.30 og 1. januar er der indbudt til en særlig nytårsbrunch.

Læs om fantastiske oplevelser og events