Pandrup

Foreningerne inviterer til folkefest

Når Jammerbugt Kommune fejrer den landsdækkende genåbningen af kultur- og idrætslivet med de fire events i de fire hovedbyer, så er den tidligere Pandrup Kommunes rige og alsidige foreningsliv med Jetsmark Idrætscenter i spidsen klar med et stort arrangement tirsdag 24. august.
– Det bliver en stor folkefest og en god markering af, at vi alle nu igen kan mødes og have oplevelser sammen i vores foreninger, siger Inger Kristensen, formand for Jetsmark Idrætscenter.
Bredgade i Pandrup bliver lukket for trafik på strækningen mellem apoteket og Centrum tøj & Sko, og udgangspunktet for folkefesten er Sparekassetorvet.
Det bliver event-området, hvor alle foreninger fra V. Hjermitslev, Ingstrup, Saltum, Sdr. Saltum, Hune, Blokhus, Pandrup, Moseby og Kaas får lejlighed til at vise og fortælle om deres aktiviteter, idrætsgrene, fællesskaber og oplevelser.

Løb og overraskelser
Det sker efter, at der kl. 16.30 udleveres startnumre til de fire distancer, man kan løbe eller gå. Det er løb på 5 eller 10 kilometer samt gå-ruter på 5 eller 1,6 kilometer, og der vil være overraskelser på de ruter, hvor der ikke er tidtagning.
Helle Bak Andreasen, formand for Kultur-, Fritids- og Landdistriktsudvalget, byder velkommen, inden der er både fællessang og fælles opvarmning.
Og så går det løs på oplevelses-ruterne, som PGU Runners har arrangeret i Pandrup-området.
Undervejs er der også bevægelses-konkurrence med en familievenlig præmie, hvor det handler om at finde bogstaver og så efterfølgende danne de rigtige ord.
På Sparekassetorvet bliver der trukket lod blandt de rigtige besvarelser, og samme sted bliver foreningernes stande suppleret med underholdning som high-jumper.
FDF tilbyder at lave snobrød over ild, og Pandrup Bageri sælger lidt godt at spise – og byens butikker holder i dagens anledning åbent til kl. 20.00 med masser af gode tilbud.

Tilmelding
Alle der har lyst til at være med på løbe- eller gå-ruterne kan tilmelde sig her:

Sportstiming – ”Genstartsfestival – En del af 100 dage med kultur og idræt”

Ruten på 1,6 kilometer.
5 kilometers ruten

Læs om fantastiske oplevelser og events