Forest to the bay
Blokhus

Forest To The Bay

Skøn løbedag i Blokhus Klitplantage
 | FOTO: Presse  

Det blev en fantastisk dag, da PGU Runners, søndag, den 16.april afviklede det traditionsrige løb i Gateway Blokhus.
Vejret var fra morgenstunden perfekt til løb – og det blev kun bedre i løbet af dagen.
– Shortsene var fundet frem, og der blev svedt godt igennem, udtaler Peter Sigen fra arrangørgruppen og fortsætter: – Vi kunne godt mærke, at der ikke var helt så mange turister i området, som i påsken – men løbet trak som tidligere år masser af deltagere til. Det er vi meget tilfredse med, siger han til Blokhus Avis.

forest to the bay
forest to the bay

Stor stab af frivillige hjælpere

Trofaste frivillige og venlige sponsorer fra lokalområdet gjorde det muligt, at få alt til at klappe ved afholdelsen af løbet. – Vi er glade for at vise vores ”hjemmebane” med skov, åbne sletter, klitter og strand frem, og give alle deltagerne et unikt indblik i den variation naturen byder på indenfor et relativt begrænset område i relation til Gatewayen, uddyber Peter Sigen.
De perfekte omgivelser samt den altid gode stemning var med til at PGU Runners løbeevent gjorde dagen, den 16. april, til en uforglemmelig oplevelse.
Hele dagen igennem var der på Gateway Pladsen og på ruterne fuldt af højt humør, grin, sved, gode ben og masser af smil hos såvel deltagerne, tilskuere og officials.

Læs om fantastiske oplevelser og events