Nyheder
imported

FOREST TO THE BAY i GATEWAY BLOKHUS

LØB I JAMMERBUGTEN FOR BØRN, UNGE OG VOKSNE

LØB I JAMMERBUGTEN FOR BØRN, UNGE OG VOKSNE.

Tekst Lotte Kande (redigeret) – Foto: PGU-Runners

PGU Runners og DGI inviterer til løbeeventen FOREST TO THE BAY 2. påskedag. Her bydes på fire alsidige distancer, én 1/2 Marathon, 1/4 Marathon, Mini-Marathon og en meget børnevenlig rute for børn op til 6 år. Gateway Blokhus, Blokhus Klitplantage og Blokhus Strand danner rammen om løbene. Løberne får oplevelser i et meget afvekslende løbeterræn ad skovens snoede stier og på de lange distancer på stranden.

PGU Runners leder og næstformand i PGU Pandrup, Peter Sigen, udtaler:  

– Klubben PGU Runners træner 1-3 gange om ugen i Blokhus Klitplantage, som Gateway Blokhus bl. a. er port til. Vi kender området rigtig godt og nyder de mange muligheder for udfordringer i løbetræningen. Vores erfaring og oplevelser vil vi gerne dele med rigtig mange andre løbere, hvorfor vi arrangerer løbeeventen i det naturskønne område. PGU Runners og PGU Projekt & Event er arrangør af eventen i samarbejde med DGI Nordjylland, som har meget stor erfaring med succesfulde løbeevents og løbet indgår i DGI's nye trailløbsserie i Nordjylland. Ruterne er opmarkeret og der er officials på ruterne. Vi håber rigtig mange løbere og deres familier vil være en aktiv del af eventen. Det gælder selvfølgelig lokalbefolkningen og de mange påsketurister, som gæster Blokhus og omegn slutter han.

– Den fantastiske natur er ikke alene om at give deltagerne gode oplevelser til løbeeventen, FOREST TO THE BAY, fortæller leder af eventen, løbeinstruktør Karsten Sørensen.  Han gør ligeledes opmærksom på, at der anvendes LAPIO tidtagningsudstyr m/chip og der er forplejning på ruten og i målområdet, flotte sponsorpræmier, lodtrækningspræmier, medaljer og diplomer til alle deltagere.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events