Blokhus

Forrygende dag til Blokhus & Bilerne

Blankpolerede skønheder fyldte Blokhus Torv
Blokhus og bilerne

På den solskinsbeskinnede 4. juni var Blokhus Torv fyldt til sidste plads, da Erhvervsforeningen Destination Blokhus igen i år inviterede til Blokhus & Bilerne.
Cirka 65 blankpolerede og velformede skønheder tiltrak mange gæster til byen, hvor de kunne beundre de mange flotte og yderst velholdte veteran- og klassiske biler, som alle var fra før 1988.
Der var et alsidigt udbud af biler, og hele spektret var repræsenteret lige fra de helt gamle fra 20érne og op til de nyeste veteranbiler.
Selvom man skulle formode, at det fortrinsvis er en begivenhed for mænd, så var der alligevel mange gæster og udstillere af begge køn, der valgte at bruge dagen i Blokhus, oplyser arrangørerne.

blokhus og bilerne topfoto
blokhus og biler 4

Forrygende dag

Arrangementet startede med paradekørsel fra Pandrup, hvor de ældste biler dannede fortrop i den lange kortege mod Blokhus Torv.
Bilerne blev sendt afsted i forskellige grupper for at genere den øvrige trafik mindst muligt, fortæller Karl Korfits, som er tovholder på at afvikle eventen sammen med de mange frivillige i byen.
– Vi havde en forrygende dag, og var også begunstiget af det flotte vejr, som også havde betydning for den store tilslutning til begivenheden. Vi vurderer, at det har samlet omkring 1000 tilskuere fra hele Nordjylland, siger Karl Korfits. De hyggede sig og besøgte samtidig byens restauranter og butikker.

Blokhus og bilerne 5
blokhus og bilerne 3

Publikumsfavorit

Som vanligt fik publikum også mulighed for at stemme på deres favorit. Afstemningen forgik via sms, og der kunne kun sendes 1 sms med en stemme på 1 bil.
Lidt overraskende blev det den lille blå 2-cylindret BMW Isetta fra 50érne, der rendte med æren, som gæsternes favorit, siger Karl Korfits.

Blokhus og bilerne 2

Den fandt vej til publikums hjerter og de store, flotte Rolls Royces og Bentleys måtte se sig slået af den lille iøjnefaldende BMW, som har 2 sæt hjul i for og kun 1 hjul i bag.
1. Præmien var Blokhus & Omegns Grundejerforenings Ærespokal. Derudover var der vin til 2. og og 3. pladsen samt en gavekurv udtrukket til en af dem, der havde afgivet deres stemme
Blokhus & Bilerne afvikles hvert år og arrangørerne og de mange frivillige hjælpere glæder sig og ser allerede frem til at gentage succesen næste år i starten af juni.

Læs om fantastiske oplevelser og events