Aabybro

Spænding i top og bund i den lokale serie 3-kreds

Biersted IF – Hune B: 2-1 (0-0)
0-1 (48.) Simon Knudsen
1-1 (80.) Casper Mariager
2-1 (88.) Philip Aabech

Søndagens opgør mellem Biersted IF, der kæmper for oprykning, og Hune, som kæmper for at undgå nedrykning, blev mere jævnbyrdigt end forventet.
Biersted pressede de første 5 minutter gæsterne i bund, men langsomt fik Hune ædt sig ind i kampen og havde to farlige afslutninger i de første 20 minutter, blandt andet et hovedstød af Simon Knudsen (foto).

Foto: Vores Jammerbugt

– Hune får trukket tempoet ud af kampen. Vi falder ned i deres tempo og får slet ikke lagt det pres, som vi skal. Det var generelt ikke en god indsats i dag, siger Tejs Rytter, træner for Biersted.
– Men ros til spillerne for at blive ved med at slås og jagte sejren, selv om tingene går i mod os i dag. Vi får rejst os og vender kampen til sidst, og det skyldes hårdt arbejde, siger Tejs Rytter.
Hune kom foran efter et hjørnespark, hvor bolden blev sparket op i nettet af Simon Knudsen efter et par riposter, og Biersted udlignede ligeledes efter et hjørnespark, hvor Casper Mariager i fri position ved bagerste stolpe kunne trille bolden i mål.
Og Philip Aabech stod bag sejrsmålet, da han fik tilkæmpet sig bolden ved kanten af feltet og scorede med et hårdt skud.
Biersteds bedste var Casper Mariager skarpt forfulgt af Philip Aabech.

Foto: Vores Jammerbugt

Hunes Thomas Helbo var efter kampen skuffet over resultatet.
– Det er så p….ærgerligt. Jeg synes virkelig, at vi lægger på vores spil og leverer en god præstation og dominerer store dele af kampen, siger Thomas Helbo.
– De kommer med et pres fra start, som vi rider godt af. Vi står godt i kæderne og bryder deres spil højere oppe på banen og får vendt spillet og kan lave løb i deres bagrum. Det får naturligt nok Biersted til at stå længere tilbage på banen, siger Thomas Helbo.
Han roser spillerne for en flot holdindsats
– Vi bliver presset til sidst, da vi reelt kun har 1 udskifter med, da de 2 andre er serie 6 spillere, og så får Biersted to dumme mål, siger han.
Se flere fotos fra kampen sidst i artiklen

Aabybro IF – Fremad Nørhalne: 1-4 (0-3)
0-1 (23.) Morten Sahl (Nikolai Winther)
0-2 (24.) Morten Sahl (Thor Svendsen)
0-3 (38.) Morten Sahl (Thor Svendsen)
0-4 (53.) Mikkel Hjortshøj (Asger Villadsen)
1-4 (65.) Straffespark

Fremad Nørhalnes kantspiller Morten Sahl vil uden tvivl tænke tilbage på kampen ude mod Aabybro IF med et bredt smil, da hen i løbet af bare 38 minutter havde scoret 3 mål i kampen mod top mødte bund.

Muligheder på kanterne
– Vi havde inden kampen talt om, at der var muligheder på kanterne, fortæller Jesper Nielsen, træner for Fremad Nørhalne.
– Og offensivt spillede vi en meget flot kamp i 1. halvleg og generelt godt i hele kampen. Vi var meget farlige særligt ude fra kanterne. Efter pausen slækkede vi lidt på det hele, men uden at Aabybro blev farlige, fortæller han.

4 flotte mål
Udeholdet scorede 4 flotte mål og kom foran, da Morten Sahl spillede 1-2 med
Nikolai Winther og slap fri i højre side af feltet og kunne score ved nærmeste stolpe.
I næste angreb scorede Morten Sahl igen efter, at Nikolai Winther spillede bolden ud i venstre side til Thor Svendsen, der med et fladt indlæg blev oplægger til målet.
Og Morten Sahl scorede ægte hattrick efter et kontraangreb, hvor Morten Sahl spillede bolden ud i højre side til Thor Svendsen og fik bolden tilbage på et fladt indlæg midt foran mål og kunne skubbe bolden i mål.

Dalede efter pausen
Og Fremad Nørhalne havde endda chancer til flere mål inden pausen.
Holdet lykkedes godt med et højt pres og var samtidig meget farlige på omstillingerne og formåede at komme til mange farlige indlæg.
Efter pausen fik Aabybro bedre fat samt meget mere spil, og kampen blev mere lige, men uden at der kom spænding om resultatet.
Fremad Nørhalnes bedste var Morten Sahl.

Trekroner IF – Skovsgaard B: 2-3 (1-0)
1-0 (8.)
1-1 (60.) Andreas Nielsen
1-2 (64.) Mathias Brøndum (Gustav Nielsen)
1-3 (69.) Kasper Als (Thomas Vangsted)
2-3 (85.)

Skovsgaard B fik en meget vigtig sejr i lokalopgøre ude mod Trekroner, som dog kom foran efter 8 minutter.

Lige affære
– Vi startede ellers med at have fat i bolde, men smed den så i opspillet, og de scorede på en af de omstillinger, som de venter på at få, og som de er så gode til, fortæller Jan Thorsen, træner for Skovsgaard.
1. halvleg var en meget lige affære, hvor Skovsgaard havde bolden mest men uden at komme til åbne målchancer, mens Trekroner havde et par kontraangreb mere og kunne med lidt held have scoret yderligere.

Vendte kampen
Skovsgaard skiftede en mand allerede inden pausen og også i pausen og fik i 2. halvleg lagt mere tryk på værterne og spillet bolden hurtigere rundt.
Udligningen kom på et frispark Af Andreas Nielsen, da bolden studsede lige foran målmanden og snød ham og gik i mål.
Skovsgaard kom foran kort efter, da Gustav Nielsen brød igennem i venstre side og spillede bolden skråt bagud til en helt fri Mathias Brøndum, der scorede sikkert.

Mange fejl
Sejren syntes sikret, da Kasper Als gjorde det til 1-3 efter at være spillet helt fri for mål efter en 1-2 kombination med Thomas Vangsted.
Men Trekroner fik reduceret, da de fik opfanget et udspark, men kom ikke til flere chancer
– Det var en kamp præget af mange fejlafleveringer, men efter vores indsats i 2. halvleg var sejren fortjent, siger Jan Thorsen.
Kampens spiller var Andreas Nielsen, og kampens fighter var Sune Myrup.

Thise – Jetsmark IF: 2-0 (2-0)
1-0 (1.)
2-0 (45.)

Der var knapt spillet et minut før Jetsmark IF var bagud i kampen mod Thise.
På et hjørnespark blev bolden taget af vinden, og den skruede direkte i mål.
– Ja, det var en træls start, underdriver Mathias Højer, træner for Jetsmark IF.
– Thise var klart bedst i 1. halvleg og vandt flest dueller og løb flere meter end os, men i 2. halvleg kom vi mere ind i kampen, men uden at komme frem til store chancer, fortæller han.

Det skal ændres
Hjemmeholdet kom på 2-0 efter et godt skud fra kanten af feltet lige inden pausen.
– Vi kan ikke gøre noget ved deres to mål, og vi kan tage med fra kampen, at vi holder dem fra at komme til chancer i åbent spil. Det har vi været gode til også mod de gode hold, siger Mathias Højer.
– Men vi skal forbedre de individuelle præstationer. Det gælder alle. Der er for mange, som falder i gennem i sådan en kamp. Vi skal hanke op i os selv og skabe mere frem ad banen, understreger han.

Se stillingen her:
https://dbujylland.dk/resultater/pulje/325157/opslagstavle

Læs om fantastiske oplevelser og events