Nyheder

Forsmag på Lysfald

Startskuddet går i kommende weekend med tusindvis af funklende lys
fårup sommerland lysfald

Allerede kommende weekend 6. – 8. oktober åbner Fårup Sommerland for Lysfald, og efterfølgende kan det opleves hele efterårsferien. 

Når solen er gået ned funkler tusindvis af farverige lys, og det bliver en magisk og fortryllende oplevelse, når de besøgende mødes af de mange lys- og lydeffekter i efterårsmørket, lover forlystelsesparken. 

Endnu engang bliver gæsterne taget med på en sanserejse igennem de forskellige årstider i den populære forlystelsespark, og en række spændende nyheder er også på tapetet i forbindelse med efterårets Høstfest og Lysfald.

Lysfald har siden lanceringen været et tilløbsstykke for hundredtusindvis af gæster, og i år forventes ikke at blive en undtagelse. 

Temaet er igen i år årstidernes magiske skiften, men lysfesten byder også på en række spændende nyheder, blandt andet ved kanosøen, der for en stund forvandles til Spejlsøen. Her vil en gigantisk diskokugle og massevis af spejle give gæsterne en sand disco-fever-stemning. Gæsterne kan desuden se frem til en ny gejser-installation, ligesom det bliver muligt at nyde de mange lys fra Fårups splinternye udsigtstårn i Aquaparken.

Fårup sommerland

– Det er altid noget særligt, når vi i efteråret inviterer indenfor til Høstfest og Lysfald. Skoven er klædt i varme efterårsfarver, og der er skruet en ekstra tand op for hyggen. Det glæder os at se, at Lysfald tiltrækker gæster i alle aldersgrupper – lige fra børnefamilier og unge, der vil prøve forlystelserne i mørke, til par og pensionister, som går rundt i parken og nyder lyset og efterårsstemningen, fortæller adm. direktør i Fårup Sommerland Niels Jørgen Jensen.

Den Forheksede Skov og Egern og Pindsvins Høstmarked vender naturligvis tilbage i år, ligesom det vil være muligt at tage revanche i de populære discipliner knoldselleri-bowling, græskar kryds-og-bolle og de mange andre aktiviteter.  

Positive forventninger

Sidste år kunne Fårup Sommerland glæde sig over besøg fra intet mindre end 768.683 gæster, hvilket er 17 procent flere besøgende end deres hidtidige besøgsrekord fra 2013. Lysfald var ingen undtagelse, og her lagde tusindvis af oplevelseshungrende gæster vejen forbi. Hos Fårup Sommerland håber man at gentage efterårssuccesen i år:

– De seneste års investeringer har tiltrukket flere gæster og skabt enorm interesse fra nær og fjern i sommer såvel som efterårsperioden. Selvom det danske sommervejr resulterede i en mindre god højsæson, afholder det os ikke fra at se forventningsfuldt frem mod efterårsferien, hvor blandt andet Hotel Fårup er næsten fuldt booket, slutter Niels Jørgen Jensen.  

fårup lysfald 2023

Lysfald kan opleves i weekenden den 6. til den 8. oktober samt hele efterårsferien fra den 13-21. oktober i tidsrummet 16.30-21.30 – lysene tændes kl. 18.30.

Selvom Fårup Sommerland tænder lyset, slukker parken ikke for de mange karusseller og rutsjebaner, som det vil være muligt at prøve helt frem til 21.30.

Læs om fantastiske oplevelser og events