Nyheder
imported

Fotokunst hos Hune Bageri & Cafe

Fotograferne Maria og Martin, der står bag Foto Factory, gæster Blokhus i forbindelse med deres udstilling på Hune Bageri & Cafe

Tekst & Foto: Louise Kande

 

Den unikke udstilling kan ses fra 1. – 31. juli. Maria-Louisa Rosendal og Martin Bay er på cafeen om eftermiddagen fredag d. 11. juli, hvor man kan få historier om de forskellige fotografi­er. Parret er efter flere år i udlandet vendt tilbage til København for at starte deres eget galleri med fotokunst. Maria er markedsøkonom med en BA i iværksætteri og international marketing og Martin har en PhD i biologi, men fælles for dem begge er en brændende passion for fotografi.

 

– Selv om vi har bosat os i København, har vi begge jyske rødder, og er begge forelsket i stemningen og naturen omkring Vesterhavet. På udstillingen i Hune kan man se fotografier taget over en årrække fra Blokhus området. Det er ikke bare sol og strand, men også fotografier fra kolde vintre og storm vejr, fortæller Maria.

– Vores fotografier er lavet med to meget specielle teknikker. Helt unikt for Danmark laver vi fotografi på digitalt stoftryk, der ikke er almindelige lærreds print, men faktisk ægte stoftryk, hvilket giver en fantastik kvalitet, er farveægte og super god for akustikken, udtaler Martin.

Torsdag d. 10. juli og lørdag d. 12. juli fra 10-12, kan man tage med Martin og Maria på foto- og inspirationstur, hvor mødestedet er redningshuset i Blokhus. Turen vil vare omkring to timer, og der bliver mulighed for at udforske på egen hånd og udveksle erfaringer.

Læs om fantastiske oplevelser og events