Nyheder
imported

Fra bokseklub til kultur og undervisning

Det er 10 år siden Jane Mikolajewicz og Aksel Tang Jørgensen købte stedet på Munkensvej i Løkken af Aalborg bokseklub “Jyden” – nu skal det være Åben Atelier.

Tekst: Louise Kande – Foto: Privat

For 10 år siden gik Jane Mikolajewicz og Aksel Tang Jørgensen i gang med at ombygge den gamle bokseklub til udlejning og kursussted for kreative sjæle. – Efter at have solgt Galleri Munken i år, vil vi nu modernisere og udbygge stedet, ikke med musik og galleri, men der vil i perioder være åben atelier, ligesom vi har et samarbejde med de nye ejere på Galleri Munken, Anette og Jesper Svensson, fortæller Jane og fortsætter: -Mangler du inspiration og ny energi til din kunst, så meld dig på vores kurser i efteråret. Du vil blive fyldt med gode ideer og fornyet energi hvor de professionelle kunstnere som har undervist hos os i mange år, vil skubbe dig op ad stigen.

I det store lyse atelier med ovenlys og altan med kik til Vesterhavet kan du arbejde tidligt som sent også udenfor undervisningstimerne. – Til frokost vil du blive beværtet med veltillavet mad fra Aksels køkken, på nogle kurser er der også incl.aftensmad, afslutter Jane.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events