Påske Blokhus
Blokhus

Fuld fart over Blokhus Påskefestival 2024

10 påskedage med over 100 aktiviteter for hele familien

Igen år bliver det en hæsblæsende påske i Destination Blokhus, når der fra lørdag den 23. marts til og med mandag 1. april arrangeres den store Påskefestival med et væld af spændende aktiviteter for hele familien.

Over 100 aktiviteter fordeler sig over de 10 dage, som alt sammen er samlet i det store 20 siders program., som Erhvervsforeningen Destination Blokhus og Visitjammerbugten står bag.

Det bliver en påske, hvor man som gæst kan vælge iblandt en lang række oplevelser, der både tæller sjove børneoplevelser, kunst, smagsoplevelser, musik, outdoor og lokale specialiteter.

Som en nyere og fast tradition pynter Blokhus-æggene (2022-2024) rundt i feriebyen. Æggene er designet af papirkunstneren Bit Vejle, og med de imponerende 2,5 meter i højden og 1,8 meter i bredden, indikerer de at påsken er i fuld gang, og hele destinationen er klar til at levere en oplevelsesrig ferie, straks de mange gæster passerer byskiltet.

(Æg)stra sjove påskelege

Det er ingen hemmelighed, at påsken også i år rummer et væld af oplevelser i børnehøjde. 

Skattejagter, anderæs, flødebolleworkshop, cirkus, kreative workshops, sport og spændende aktiviteter, der både omhandler dyr og naturen.

Selvom mange af aktiviteterne er gratis, så er der også nogle, hvor der er et gebyr og hvor det er godt at tilmelde sig forud.

Der opfordres derfor til, at man allerede nu udvælger familiens favoritter, så man er sikret en plads.

Sjov og spas med kreativ leg

En af de nyeste aktiviteter, som arrangørerne forventer sig meget af i år, er Stop-motion Workshop med Tina Klemmensen, som er en af Danmarks bedste dukkeanimatorer.
En lærerig og kreativ leg, hvor der skal modelleres et yndlingsdyr og efterfølgende udarbejdes en animationsfilm.
Der kåres en vinder og efterfølgende får deltagerne kunstværket med hjem som et varigt minde om en fortryllende påske.
Det er en 1 times workshop, som både er for børn og voksne, som ikke kræver noget forudgående kendskab. 
Der er begrænset antal pladser, og du kan tilmelde dig her

En anden fantastisk oplevelse er Flødebolleworkshop med Sara Græsborg

Sara er vel nok en af Danmarks bedste chocolatiers og er kendt fra hendes deltagelse i “Den Store Bagedyst”. Hun guider familier igennem, hvordan man laver smagfulde og flotte flødeboller. Du kan tilmelde dig her 

 

Påskefestival Blokhus

X-trem fed påske

Men legene stopper ikke her!

For endnu en anbefalelsesværdig aktivitet er Fodboldakademi med Brian “Brizze” Mengel,

Han er 2 gange danmarksmester i både freestyle fodbold og teqball, og du kan opleve hans imponerende freestyle show på Blokhus Torv.
Lær alle de nye teknikker, som du efterfølgende kan øve dig på derhjemme. Du kan tilmelde dig her

På torvet inviterer Cirkus Trapez og familien Enoch til 4 forestillinger i weekenden 23.- 24. marts, som afvikles i festteltet på Blokhus Torv. En skøn blanding af hundeshow, dygtige jonglører, fascinerende trylletricks og ægte akrobater.

Du kan sikre dig en plads her

Spændende dag i skoven

Den 30. marts kan du og familien nyde en fantastisk dag under åben himmel i skoven i Gateway Blokhus/Blokhus Klitplantage. Denne dag inviteres til Family Outdoor Camp.

Pandekager over bål, bueskydning, træflækning, snitning, linevandring og øvrige overlevelsesteknikker med Aalborg Outdoor, som tovholder.
Det bliver med garanti en dag fyldt med skønne oplevelser i naturen, lover arrangørerne, men opfordrer igen til at booke en plads til påskens sejeste outdoor dag i skoven.
Du tilmelder dig her

Og meget meget mere…

Men det er ikke kun en påske der udelukkende byder på ovenstående aktiviteter.
Du og familien kan bl.a. også se frem til stort påskemarked på Blokhus Torv, hvor et væld af råvareproducenter lokker med salg af lokale smagsoplevelser. Det populære anderæs på Blokhus strand er også altid et hit, og er du til de rå hestekræfter, så er der både hesteshow med frieserheste og i modsatte ende af skalaen: Mandehørm med firehjulstrækkere og Falcks brandbil.

Naturligvis er der også, hos de mange lokale virksomheder i hele destinationen, en perlerække af gode oplevelser i vente. Du finder en komplet oversigt i det samlede påskeprogram.

-Vi syntes selv vi har lavet et mangfoldigt program, hvor der bestemt ikke er grund til at kede sig, smiler Eventansvarlig, Jannie Ratke fra Erhvervsforeningen Destination Blokhus.

Læs om fantastiske oplevelser og events