Blokhus

Fun Art Blokhus er kommet flyvende fra start

 | FOTO: Blokhus Medier
En hel familie har forpagtet gården, og ejerne bebuder flere nye initiativer
Cafe Fun Art

Det er vist undgået de færrestes opmærksomhed, at adressen Vesterhavsvej 105 ved rundkørslen mellem Hune og Fårup har undergået markante forandringer. Siden Jens Boelskifte og Kim Godiksen købte Hune Østergaard og det tilhørende jordareal, er der vokset en hel ny turistattraktion op på matriklen. Fun Art Blokhus er kommet flyvende fra start og har fået en varm og positiv modtagelse af hele lokalsamfundet, ligesom mange udefra kommende allerede har fået øje på, at her er der kommet et sted, som er et besøg eller flere værd.

Tre generationers erfaring med god mad falder i smag

Fodboldgolf, minigolf, discgolf, krolf, petanque, art park og keramik mal-selv-café er noget af det, en bred palet af underholdnings- og aktivitetstilbud til hele familien, stedet kan byde på. Hertil kommer en café/restaurant med plads til 80-100 spisende gæster, som er indrettet i en af gårdens længer. Her kan du nyde et dejligt måltid mad i form af lækre anretninger, specialiteter lavet med lokale råvarer tilberedt og anrettet helt perfekt. Der er tale om både en indendørs restaurant og udeservering i en herlig gårdhave. – Og ansvaret for den gode mad, de liflige drikkevarer og den professionelle servering er i de bedste hænder, idet Vibeke Jensen og datteren Pernille samt mormor, som alle har en solid erfaring inden for madbranchen, sørger for at opfylde kundernes ønsker og behov på professionel vis. At det hele er faldet i kundernes smag tyder alt på. Således kan Vibeke Jensen fortælle, at der er booket masser af private fester som konfirmationer, bryllupper og fødselsdage, ligesom der er livlig trafik med mad ud af huset. I det hele taget er restauranten særdeles velbesøgt ved diverse arrangementer med bl.a. smørrebrød, ligesom tapas også er meget populære. Så navnet Fun Art Blokhus må siges allerede at være slået godt fast i forbrugernes bevidsthed.

En familie i et konstruktivt arbejdsfællesskab

Vibeke, datteren Pernille, ægtefællen og faderen Henning Jensen samt sønnen Kasper har nemlig som familie forpagtet gården og ude-aktiviteterne. Alt det udendørs står Henning Jensen for, og han har en solid faglig baggrund som uddannet og aktiv greenkeeper i de seneste 17 år. De har også alle været med i hele opbygningen af projektet, der startede med et ønske om at etablere noget fodboldgolf. Så opstod der et samarbejde mellem ejerne og forpagterne, og familieteamet gik i gang med at tegne, designe og male suppleret af en tømrer, som stod for træarbejdet. Familien er alle dybt engageret i projektet og fungerer sammen i et konstruktivt arbejdsfællesskab, hvor alle i princippet er ”blæksprutter”, men for kvindernes vedkommende med køkken og restaurant-funktionerne som det primære og for mændenes vedkommende de udendørs opgaver, men Kasper og Henning er ikke desto mindre også aktive i køkkenet. I det hele taget er grundreglen, at alle hjælper alle.

Store planer for fremtiden

Og fra ejerside lyder det, at det hele kun lige er startet. Jens Boelskifte fortæller, at der ligger et tykt idékatalog, som efterhånden skal realiseres. – Nævnes kan bl.a. ambitionen om at stille arealer til rådighed for Hune Boldklub på nabogrunden. Man håber på kommunens accept af at etablere henholdsvis en almindelig græsbane og en kunstgræsbane samt omklædningsfaciliteter. Det vil give muligheder til glæde både for den lokale fodboldklub og for at tage imod fremmede klubber, der lejer sig ind til træningsophold. I forlængelse af det kan også nævnes planer om at opføre en hal samt 15 hotellejligheder hver med plads til 6 personer, ligesom man på længere sigt gerne vil supplere med yderligere traditionelle hotelværelser, lyder det fra Jens Boelskifte. Planerne skal nu drøftes indgående med kommunen. Målet med det hele er at udvide sæsonen til at omfatte det meste af året og dermed skabe yderligere omsætning og arbejdspladser til lokalområdet. Allerede nu har Fun Art Blokhus åbent hele året (bortset fra mandage uden for højsæsonen), ligesom der er lukket i januar måned.

Alle er velkomne hos Fun Art Blokhus

Fra ejerne Jens Boelskifte og Kim Godiksen samt fra forpagterne, familien Jensen, lyder det samstemmende, at alle er velkomne hos Fun Art Blokhus. Man kan komme som tilskuer, der er nemlig ingen entré. Det er kun aktiviteterne, der betales for. – Visionen og det overordnede mål er, at folk går gladere herfra, end når de kommer, lyder slutreplikken fra de foretagsomme folk bag Fun Art Blokhus.

Læs om fantastiske oplevelser og events