Blokhus

Fyldt med gode oplevelser til Hune By Night

 | FOTO: Poul Nymark
Velbesøgt aften på trods af udfordrende vejr

Helt som traditionen foreskriver blev der afholdt Hune By Night mandag i uge 29.
I år faldt den på den 17. juli, og der var mange der trodsede det ustadige vejr og alligevel besøgte byen, hvor butikkerne holdt åbent til 22.
Hune By Night er altid en velbesøgt begivenhed, og en af de største handelsdage for de fleste butikker i byen. Virksomhederne har i fællesskab sammensat et program fyldt med oplevelser, gode tilbud og aktiviteter.
I forsøget på at tiltrække endnu flere gæster til Hune i år lancerede erhvervslivet Hune Happy Days, så der også er aktiviteter de øvrige mandage i juli.
Første gang det løb af stablen var 10. juli, og det blev skarpt fulgt op af Hune By Night 17. juli.

 

-Der var som forventet flere gæster til Hune By Night end til Happy Mondays, men alligevel ikke helt så mange, som der plejer, fortæller Rikke Severin Eriksen, eventassistent hos Erhvervsforeningen Destination Blokhus. De står sammen med erhvervet for at arrangere og koordinere programmet til de 4 mandage i juli. 

-Vi var desværre udfordret af vejret til by night, og nogle aktiviteter oplevede derfor mindre besøgende. På pladsen foran Skulpturparken var der koncert med Johnny Madsen Jam, og de gjorde det godt og skabte en fest for de fremmødte. Samtidig har vi indtryk af, at flere af butikkerne var godt besøgt.  

 

Rekordhandel

Den nyetablerede herretøjsbutik Monomen melder om stuvende fuld butik hele aftenen.
De fortæller, at vejret ikke var super godt, men mener at det fik flere ind i butikken og dermed også løftede handlen til nye højder.
-Vores omsætning steg 30 % i parfumeafdelingen og ved herretøjet var der 300 % omsætningsfremgang, så vi er ovenud tilfredse.

Den samme oplevelse har Gasten og Restaurant Poseidon, der melder om en fantastisk aften med fuldt hus begge steder.
-Vi havde masser af glade mennesker indenfor til musik og mad, og kunne også melde om udsolgt af hjemmelavede pulled pork burgere, som var særligt By Night tilbud, siger indehaver Anette Møller og fortsætter:
Vi er absolut tilhængere af konceptet og er klar igen til næste år. Arrangementet er rigtig godt for Hune. Det får byen til at blomstre, og viser sommerhusgæsterne at Hune også kan noget.

Nu ser erhvervslivet i Hune frem til at afholde de sidste Happy Mondays, som er mandag 24. og 31. juli. 

Læs om fantastiske oplevelser og events