Blokhus

Galleri og koncerter i Kalstrup Livsstilhus

(Foto: Poul Nymark)
Det bliver med oplevelser for alle sanser, at Kalstrup Livstilsshus åbner lørdag 27. marts med en helt ny 1. sal på 800 kvadratmeter i den store hal.
Her bliver der plads til outdoor fashion, nye mærkevarer samt ikke mindst galleri, koncerter og andre oplevelser.
Med udvidelsen kommer Kalstrup Livsstilshus til at give genklang i hele landet, fordi der bliver tale om en helt anden måde at tænke detailhandel på.
– Selv om vi har en velfungerende webshop, så brænder jeg for de fysiske butikker og for, at de skal være spændende. Det skal vi blive bedre til, ellers kan vores gæster lige så godt handle på nettet. Derfor skal der være oplevelser i vores hus, forklarer Per Kalstrup, som ejer livsstilhuset sammen med sin hustru, Tine.


Koncert og kunst
Livsstilhuset kommer derfor til at stå på endnu flere ben ud over fashion, delikatesse og interiør.
I den ene ende er der en lille scene med sort flygel, som hen over påsken bliver centrum for 35 til 40 intim koncerter, ligesom der med tiden skal være stand-up og talk-shows.
Koncerterne skal finde sted både om dagen og aftenen, hvorfor der også kan opstilles 200 siddepladser med mobilt inventar, og det bliver eventarrangør Henrik ”Røde” Jensen, som får ansvaret for kontakter og sparring.
I den ene side af den store 1. sal rykker Galerie Wolfsen ind på små 300 kvadratmeter med masser af malerier og skulpturere samt personale.
– Ud over, at det er et af de bedste gallerier i Danmark, så er det en god ven, og Galerie Wolfsen kommer til at passe perfekt ind i stilen, forklarer Per Kalstrup.

Udsigt til den nye 1. sal fra stueplan.


Kærlighed til Blokhus
Ydermere kommer der en ny stor afdeling med outdoor fashion med masser af mærkevarer med vægt på bæredygtighed samt en ny afdeling til Elsk.
Hele den ene væg bliver beklædt med mere end 300 sneakers og bliver nærmest et kunstværk i sig selv, ligesom der kommer vandrestøvler og en Birkenstock-væg.
Ombygningen omfatter også fornyelse i afdelingen med interiør, og der kommer en helt ny indgang til livsstilshuset fra den store p-plads nord for huset.
Det nye hus bygger også på en kærlighed til Blokhus.
– Vi elsker Blokhus og vil gerne give noget tilbage til Blokhus, siger Per Kalstrup.
– Vi gør det her af hjertet. Vi ser ikke vores gæster som kunder, men som mennesker. Vi tager os tid til snakke og vil gerne være et slags forsamlingshus, hvor folk kommer igen og igen, forklarer Per Kalstrup.
Livsstilhuset er stadig og i nu endnu højere grad humlebien, der ikke ved, at den ikke kan flyve.
– Og forhåbentlig kommer vi heller aldrig til at finde ud af det.

Påskens koncerter:

  • Duoen Mark Chemnitz og Henrik Møller:
  • De spiller kendte numre, soul, pop og crooner.
  • Duoen har optrådt med navne som Lukas Graham, Rasmus Seebach, Buttenschøn, Erann DD, Allan Olsen og Outlandish.
Åbningen nærmes sig hastigt

Læs om fantastiske oplevelser og events