Nyheder
imported

Galleri OMEGALFA har fået vokseværk

Galleri OMEGALFA i Saltum kan i år fejre et lille jubilæum, idet galleriet tager hul på sin 5. sæson.

Saltum:

Galleriet tager hul på sin femte sæson – og fejrer jubilæum

Tekst: Louise Kande Pedersen – Foto: Galleri OMEGALFA

Galleri OMEGALFA i Saltum kan i år fejre et lille jubilæum, idet galleriet tager hul på sin 5. sæson. Siden den spæde start med ganske få kunstnere som udstillere, er galleriet vokset, så udstillingslokalerne i dag rummer et areal på ca. 300 m2, og her til årets første udstilling kan der præsenteres værker af godt 15 interessante og spændende kunstnere.

Ved ferniseringen Palmesøndag kl. 13 – 17 bliver der i hovedafdelingen vist malerier af Gitte Lea Andersen, Martha Holm, Tom Boe, Hanne Sørensen og Niels Chr. Kirkegaard. Desuden er der keramik af Ginette Wien, Hanne Busch og Jeanette Gøttsch, glaskunst af Kirstine Damgaard og skulpturer af Jørn Erik Nielsen.

Alt i alt kan indehaverne, Gudrun og Ejlif Kristensen byde velkommen til en interessant forårsudstilling af høj kvalitet, skabt af kunstnere med mange udstillinger bag sig.

I anledning af jubilæet bliver der mulighed for at vinde et maleri både ved sæsonens første og anden udstilling. Besøgende, der ved udstillingen 13. april – 9. juni udfylder en lille seddel i galleriet er med i lodtrækningen om et maleri af Gitte Lea Andersen – en kunstner der med succes har udstillet hvert år i Galleri OMEGALFA.

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events