jammerbugt garden jul
Nyheder

Garanti for ægte sneboldkamp

Sne eller ej så inviteres der til masser af leg og juleoptog i Pandrup

Juleoptog og sneboldkamp

I handelsbyen Pandrup afholdes det flotte juleoptog søndag den 18. december. Som traditionen foreskriver starter optoget ved Pandrup Plejecenter kl. 16.00, og med Jammerbugt Garden i spidsen bevæger de sig ned igennem hovedgaden for at slutte på Sparekassetorvet.

Forud for optoget er der fra kl. 14.00 inviteret til masser af sjov og leg med en ægte sneboldskamp, fortæller formand I Pandrup Handelsstandsforening Henrik Larsen Kristiansen.
-Vi har sørget for, at der er garanti for sne uanset vejret, og børn og øvrige barnlige sjæle kan få sig en sjov sneboldskamp med kasteklare, kunstige snebolde smiler Henrik.
Til de fremmødte serveres æbleskiver og glögg.

 

Der handles med hjertet i år

Butikkerne har godt gang i kasseapparaterne og melder om en fornuftig juletravlhed indtil videre.
– Vi oplever i år, at de lokale handler med hjertet og bakker op om de fysiske butikker fremfor nethandlen. Det glæder os, fortæller formanden og opfordrer til, at alle bruger stempelkortet for at være med i udtrækningen af lækre gevinster hver mandag. Og er du ikke heldig første gang, så går kortet videre til næste udtrækning, så du er i princippet med igen i kampen om præmierne, afslutter Henrik L. Kristiansen.

Læs om fantastiske oplevelser og events