Blokhus

Gaveregn i julekalender

Fine præmier i årets juleleg

Blokhus Medier skyder julen i gang 1. december. Ovenpå sidste års succes kan der igen i år åbnes låger i den online julekalender, som løber fra 1. december til og med 24. december 2023.

I kalenderen, som Blokhus Medier laver sammen med områdets erhverv, kan du deltage i lodtrækningen om masser af fine præmier og gavekort til områdets mange butikker og virksomheder.

Julekalenderen kommer til at høre hjemme på Blokhus Mediers hjemmeside, hvor du kan åbne en låge hver dag – helt som vi alle kender det fra andre traditionelle julekalendere.

Bag hver låge gemmer der sig nye lækre præmier hver dag f.eks. gavekort, smykker, ferie, entrebilletter, årskort mm.

Ønsker du at være med og deltage i lodtrækningen, så foregår det på Blokhus Mediers Facebook-side.

Hver morgen offentliggøres et nyt julekalender opslag med den respektive dato, og for at deltage i konkurrencen og evt. vinde præmien, så skal du gå ind og kommentere på det pågældende opslag hver dag. 
Men husk det er først fra 1. december, at der kan åbnes kalenderlåger.

Der bliver udtrukket vindere af præmier hver dag i december.

-Vi fortsætter med vores julekalender, fordi vi fik meget positiv respons på den sidste år. Samtidig vil vi gerne skabe noget opmærksomhed omkring virksomhederne i området på en lidt mere stille tid på året, fortæller Anne Nøhr Ringgren fra Blokhus Medier.

-Julen er altid hyggelig og har pr. definition forventningens glæde indbygget. Mange åbner i forvejen kalenderlåger og her gemmer lågerne på meget skønne gaver, som enten kan bruges til dig selv eller som en julegave. Den sjove juleleg forventer vi at der er mange, der gerne vil deltage i igen i år.

Læs om fantastiske oplevelser og events