Blokhus Medier_logo-01
Aabybro

Genåbning af skoler og dagtilbud i Jammerbugt

Ekstra møde i påsken for at sikre forsvarlig genåbning

– Fra onsdag d. 15. april 2020 påbegyndes 1. fase af den gradvise genåbning af Danmark. Det betyder, at dagtilbud og skoler i Jammerbugt Kommune netop nu forbereder institutionerne til genåbningen.
Det oplyser Jammerbugt Kommune i en pressemeddelelse.

Sundhedsmyndighedernes materialer
Kommunen har netop modtaget sundhedsmyndighedernes vejledning og materialer i forbindelse med genåbning, og det er vigtigt, at genåbningen opleves sikker og tryg for både børn, forældre og medarbejdere.
– Børnenes og medarbejdernes sikkerhed og tryghed er altafgørende for vores prioriteringer, og vi følger naturligvis alle Sundhedsstyrelsens vejledninger og retningslinjer. Nødpasningen i Jammerbugt Kommune har indtil nu forløbet yderst tilfredsstillende, og det er min helt klare overbevisning, at det kommer genåbningen også til, siger Ulla Flintholm, Formand for Børne- og Familieudvalget i Jammerbugt Kommune.

Ulla Flintholm

Ekstra møde
Udvalget holder i løbet af påsken et ekstraordinært udvalgsmøde, hvor de drøfter retningslinjerne og kommer med anbefalinger til, hvordan man sikrer en ansvarlig – og ikke mindst forsvarlig – genåbning af dagtilbuds- og skoleområdet i Jammerbugt Kommune.

Ubekendte faktorer
– Der er rigtig mange ubekendte faktorer, og samtidig er det et stort logistisk arbejde, der venter vores ledere. Alle gør deres bedste og arbejder på højtryk, og vi forsøger i videst muligt omfang at tage hånd om de eventuelle bekymringer medarbejdere og forældre måtte have, siger Diana Lübbert Pedersen, konstitueret direktør for Børne- og Familieforvaltningen.
– Heldigvis har vi har et rigtigt godt samarbejde med de øvrige forvaltninger om bl.a. rengøring, klargøring af legepladser og ikke mindst rådgivning og sparring for forældre, medarbejdere og ledere af Jammerbugt Kommunes sundhedsfaglige rådgivere, så jeg har en forventning om, at vi er klar til at åbne d. 15. april, siger hun.

Læs om fantastiske oplevelser og events