Blokhus Medier_logo-01
Aabybro

Genbrugspladsen i Aabybro lukker i 9 dage

I forbindelse med udvidelsen og moderniseringen af genbrugspladsen i Aabybro er det nødvendigt at lukke den midlertidige plads fra og med mandag 26. oktober til åbningen af den nye genbrugsplads onsdag 4. november kl. 13.
I mellem tiden opfordres brugerne til at benytte pladserne i Pandrup og i Brovst.

Går klar til åbning
– Vi skal have flyttet containerne tilbage til den oprindelige og nyindrettede genbrugsplads samt flyttet rundt på betonklodserne, fortæller Tom Hansen, affaldsplanlægger i Jammerbugt Kommune.
– Desuden skal vi have indrettet den nye bygning med hylder, kontorudstyr og andre ting, fortæller han.

Ekstra 10.000 kvadratmeter
Den midlertidige genbrugsplads, umiddelbart nord for den eksisterende plads, har været i brug under den markante udvidelse af den eksisterende plads.
Der udvides med en ny 10.000 kvadratmeter stor plads nord for den eksisterende genbrugsplads, og den skal udelukkende benyttes til haveaffald samt lager for containere.
Desuden er bygningen på den eksisterende plads raget ned, og der er bygget en ny bygning på 350 kvadratmeter med plads til velfærdsfaciliteter for personalet, genbrugsting og affaldsfraktioner, der skal være indendørs.

12 flere containere
Samtidig bliver pladsen udvidet med 13 meter mod nord, så der bliver plads til 28 containere, man kan smide affald ned i mod tidligere 16 containere.
Der kommer en ny affaldsfraktion, og det er til gamle mursten, og dermed er der de samme fraktioner på alle pladser i kommunen.
Budgettet for udvidelsen er 18,4 millioner kroner.

Læs om fantastiske oplevelser og events