Nyheder
imported

Giv en julegave

Jul og julegaver går hånd i hånd. Men ikke alle familier kan få enderne til at mødes og give deres børn det, som de ønsker sig i julegave.

Giv en julegave

Jul og julegaver går hånd i hånd. Men ikke alle familier kan få enderne til at mødes og give deres børn det, som de ønsker sig i julegave.

Tekst: Lotte Kande – Foto: Presse

Nogle børn er endda så uheldigt stillet, at familien ikke har råd til at købe en eneste julegave. Det forsøger Giv En Julegave at lave om på ved at indsamle gaver og donationer, så alle kan få en god jul.

 Frivillig organisation

Giv en Julegave er en frivillig forening, som yder julehjælp til økonomisk udsatte børnefamilier i Jammerbugt Kommune. Foreningen arbejder for at indsamle nyere, brugt legetøj til drenge og piger (0-17 år), såsom Lego, X-box, Nitendo, Monster High, barbie-dukker, dukker, dukkevogne, spil, bøger mv. og udlevere det gratis til udsatte familier.

Vil du hjælpe?

Er du interesseret i at hjælpe, indsamler Giv En Julegave gaveartikler året rundt. Ring på tlf. 2068 5319 og få anvist nærmeste indsamlingssted. Legetøjet skal være rengjort, og det gør ikke noget, at det er lidt i stykker. Flere af foreningens hjælpere har hænderne godt skruet på.  Vælger du at donere penge, omsætter Giv En Julegave pengene til julegaver.

Julegave til dine børn?

Ønsker du at modtage en julegave til dine børn, skal du møde op på Gl. Moseby Skole, torsdag d. 3. december kl. 14.00 -19.00. Foreningen uddeler en gave pr. barn i familien, og uddelingen foregår diskret og uden registrering.

Du kan følge foreningens vigtige arbejde på givenjulegave.nu

 

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events