Aldrig har danskerne haft mere lyst til gode, ægte oplevelser som nu og et årskort til Nordsøen Oceanarium byder på netop dette. Årskortet giver entré til Nordeuropas største akvarium, invitation til tema – og særarrangementer samt 10 % rabat i café og butikken. Der er også en række fordele hos akvariets mange samarbejdspartnere, her kan der blandt andet nævnes 50% rabat til Aalborg Zoo, Kunsten, Kattegatcentret og Randers Regnskov.

Ny fordel i 2023

Blandt de mange fordele så er der i 2023 en stor nyhed, nemlig 25% rabat på entréen i Fårup Sommerland. Så nu kan man både glædes over klumpfisk og sæler et helt år, samt nyde sommerlandet helt ude i skoven til en super pris.

En julegave som varer et helt år

Hvis man mangler inspiration til den helt rigtige jule-, kalender – eller adventsgave, så er et årskort til Nordsøen Oceanarium et godt bud. Pris og resten af de mange fordele kan man finde på Nordsø Oceanariums hjemmesiden. Her kan man også købe kortet og få det som et fint gavekort, lige til at lægge under juletræet.

Nordsøen oceanarium

Mens vi venter

Nordsøen Oceanarium holder åbent 10.00-13.00 juleaftensdag og har denne dag specialpris på entréen. Der vil være fodringer i både Oceanariet og af sælerne, besøg fra julemanden, hyggelig julemusik leveret af Bagterp Blæseorkester samt skønsang af den lokale sanglærke Biver. Tag familien med og få en hyggelig dag ud af det mens vi venter.
Juleferie på Nordsøen
I dagene mellem jul og nytår har mange nære og kære hjemme på besøg. Hvorfor ikke tage familien med på en eventyrlig dag blandt klumpfisk og sæler.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events