Nyheder
imported

Glaskunstner besøger Galleri

Galleri Blokhus får besøg af Gabriella Jørgensen

Galleri Blokhus får besøg af Gabriella Jørgensen

Gabriella Jørgensen’s kreative liv igennem de sidste 25 år har været et univers af oplevelser i kunstens verden.

– Jeg har altid holdt af at udfolde mig kreativt med mange forskellige materialer og udtryksformer gerne kombineret. Naturen kan ofte blive en inspirationskilde til nyskabelse. Jeg bliver inspireret af livet omkring mig – en gåtur i haven – ved stranden – lyset – farver -sindsstemninger – materialer jeg finder – der er sjove – grove – fine – ting med sjæl og charme.

Nye og gamle materialer kombineret med forskellige teknikker – tanker og følelser – fantasi – drømme og spontanitet får frit løb til at forvandle og få nyt liv.

– Materialerne må gerne have en historie, som jeg måske kender eller ikke kender til og aldrig får at vide – tanker og følelser – fantasi – drømme og spontanitet får frit løb til at forvandle gamle ting – så de får nyt liv.

Ganriella Jørgensen arbejder til dagligt som underviser i PMU, et kreativt værksted for unge med særlige behov.

At arbejde med flere sider af sig selv, som det kreative, sociale, følelser, fordybelser – det er god livskvalitet, fortæller hun.

Hun er uddannet håndarbejdslærer.

Du kan opleve Gabriellas glaskunst i Galleri Blokhus, og selv få en snak med kunstneren, lørdag den 3. og søndag den 4. august.

Læs om fantastiske oplevelser og events