Pandrup

Gratis oplevelser i Idrætscenter trækker mange til

I ugerne 30, 31 og 32 har Jetsmark Idrætscenter åbent med gratis adgang til alle haller og svømmehal for børn og unge i alderen 6 til 17 år.
Det sker under sloganet Sommeraktiv 2020.

Masser af besøgende
Og allerede efter den første uge, kan John Nielsen, leder af idrætscentret, kalde initiativet en stor succes.
– Vi har hver dag haft mellem 150 og 185 besøgende i den første uge, siger John Nielsen
– Vi har haft gang i svømmehallen, e-sport, fitness. Samtidig har vi PGU Gymnasjov i hallerne, som har været fyldt med lege-, trampolin- og springredskaber i den ene hal samt badminton og boldspil i den anden, siger John Nielsen.

Åbningstider:

  • Ugerne 31 og 32
  • Mandag til torsdag
  • Kl. 09.30 – 12.00

Mange i svømmehallen
På grund af Corona-restriktioner, må der ikke være flere end 50 i svømmehallen ad gangen, og nogle gange er det nødvendigt at afvise gæster og bede dem komme igen en time senere, fordi der allerede er fyldt op i svømmehallen.

Velkommen i idrætscentret
– Vi fortsætter de kommende to uger, og vi forventer succesen fortsætter og glæder os til at byde såvel lokale unge som turister velkommen. Alle gæster er virkelig positive og glade for vores initiativ med Sommeraktiv 2020, siger John Nielsen.

Derfor er det gratis
Årsagen til, at arrangementet er gratis er, at flertal i Folketinget har bevilget 200 mio. kr. til gratis sommeraktiviteter for børn og unge i sommerferien.
Beslutningen kommer som følge af konsekvenserne af Covid-19, hvor mange børn og unge har været ekskluderet fra fællesskaber i og uden for skolen.
Jammerbugt Kommune har modtaget 1,4 mio. kr. fra puljen, og foreningslivet har kunnet søge støtte til gratis aktiviteter fra puljen.
Målgruppen er børn og unge i alderen 6-17 år, og aktiviteterne skal have fokus på læring og fremme den sociale trivsel ved at indgå i inkluderende fællesskaber.

Læs om fantastiske oplevelser og events