Blokhus Medier_logo-01
Nyheder
imported

Grisefest i Blokus del Sol

Det har været år med stor event-aktivitet, hvilket kun har været muligt at gennemføre fordi områdets mange frivillige har hjulpet til. Derfor blev de atter fejret.

Endnu et vellykket år går på hæld i Destination Blokhus. Det har været år med stor eventaktivitet, hvilket kun har været muligt at gennemføre fordi områdets mange frivillige har hjulpet til. Der blev derfor afholdt sæsonafslutning i torsdags den 24. oktober med temaet ”Grisefest” som tak til de arbejdsomme frivillige.
Der var lagt op til fest, da de 57 frivillige mødte op på Kunstcafeen i Blokhus til årets sæsonafslutning. Temaet var Grisefest og der var pyntet op på ægte spansk manér og menuen stod på stegt flæsk og ”All Inclusive”.

Gæsterne blev modtaget med sangria og blomsterkrans, og da det var blevet opfordret at komme klædt ud, var flere af de frivillige fint klædt ud i bedste charter manér. Der blev holdt taler, sunget sange, leget lege og danset da den dygtige Jens Varmløse gik på scenen med sange, som fik de frivillige til at svinge træbenene. Team Blokhus består i alt af 71 frivillige, hvoraf 2 af dem er nordmænd med sommerhus i Blokhus. De 2 var også rejst til Danmark for at komme til sæsonafslutning sammen med de andre frivillige. Indenfor det sidste år, er der kommet 10 nye medlemmer til gruppen, og det er takket være den gode omtale fra de andre frivillige.

Årets frivillig
Traditionen tro, skulle der igen i år kåres ”Årets frivillig”, som er en pris, som går til en person, som har ydet en ekstraordinær indsats gennem året. I år var det Jens Otto, som løb med den flotte titel: Selvom det er svært at udpege netop én person blandt så mange fantastiske frivillige, så har Jens Otto formået at yde en ekstra indsats, som han skal takkes for, udtaler Berit Bøjstrup, formand for Erhvervsforeningen Destination Blokhus.
Selvom der var sæsonafslutning, betyder det ikke at der ikke er flere events i Blokhus. Den 30. november åbner skøjtebanen og der er blevet lagt et festligt program for dagen. Derudover kommer der Christmas by the Sea og det populære Nytårsbad den 31. december.

Læs om fantastiske oplevelser og events