Brovst

Halloweenfejring i Brovst

Konkurrence og aktiviteter i efterårsferien
Brovst handel halloween efterårsferie

Sidst i efterårsferien – nærmere bestemt lørdag 21. oktober – er der lagt op til en hyggelig dag i hovedgaden i Brovst, som optakt til Halloween, der officielt er 31. oktober.

Det er Brovst Handelsstandsforening, der står bag, og de inviterer børnene til at komme ned til Pen & Papir, beliggende i Jernbanegade, 21. oktober mellem kl. 11 og 12, hvor de kan aflevere deres flotte, pyntede græskar for derefter at være med i kampen om præmier.

Der er attraktive gavekort på højkant henholdsvis 200,-, 400,- og 600,- som uddeles til de mest kreative og uhyggelige græskar.

-Vi synes et børnearrangement med Halloween er en god aktivitet, hvor familier kan have en hyggelig dag sammen med børn- eller børnebørn i Brovst, siger Lene Christensen, næstformand i Brovst Handelsstandsforening. Vi har afholdt Halloween-tema før, og det har været populært. Børnene går i dag meget op i Halloween, hvor de klæder sig ud og går rundt fra dør til dør i byen og råber slik eller ballade, og derfor regner vi også med at børnene vil synes, at det her er sjovt. De har mulighed for at tage deres forældre med, hvor man kan shoppe og nyde den hyggelige efterårsstemning, køre en gratis tur rundt i byen i toget Fut eller bruge noget krudt i hoppeborgen.

 

Handelsbyen Brovst

Byen vil også være pyntet op med græskar, som borgerforeningen har været primus motor i, fortsætter Lene og siger, at de også har allieret sig med børnehaverne, som er i gang med at klippe og klistre pynt, der kan hænges op i bybilledet. 

Program for Halloweenfejring i Brovst

Læs om fantastiske oplevelser og events