Aabybro

Halvvejs i sæsonen: Nyt hold på 1. pladsen

Halvdelen af sæsonen er nu spillet i serie 3 kredsen med de 7 lokale hold samt Thise, og det blev også runde, hvor der kom et nyt hold i spidsen for rækken.

Thise – Biersted IF: 1-0 (1-0)
1-0 (27.)

En god fodboldkamp med tempo, hvor der bliver tacklet igennem.
Sådan beskriver Tejs Rytter, Biersted IFs nederlag mod Thise fredag aften 11. september.
– Det var bare ærgerligt, at det ikke faldt ud til vores fordel denne gang, siger han.
Træneren fortæller, det var en svær kamp for Biersted IF mod et fysisk godt hold.
– Thise gik til vaflerne og ind imellem lidt over stregen, men sådan er det jo. De fik scoret på deres eneste chance, og vi spillede en rigtig god kamp. De var farlige på omstillinger, men vi sad pænt på spillet og producerede egentlig chancer nok til at vinde. Men det var en af de dage, hvor bolden ikke ville ind. Men stor kredit til Thise, siger Tejs Rytter.
Nederlaget betyder, at holdet for første gang i denne sæson ikke ligger nummer 1.
– Men vi må op på hesten igen og se, om det kan blive til sejre de næste par runder, siger Tejs Rytter.
Biersted bedste var Kasper Vinther.

Philip Aabech (t.v.) og Jens-Kristian Sørensen. Arkivfoto

Fremad Nørhalne – Hune B: 3-1 (1-1)
1-0 (15.) Thor Svendsen (Asger Villadsen)
1-1 (30) Thomas Helbo (Tamim Parwami)
2-1 (75.) Nikolai Winther (Christian Rasmussen)
3-1 (83.) Mikkel Hjortshøj (Nikolai Winther)

Med sejren overtog Fremad Nørhalne rækkens 1. plads, men det var ikke en prangende kamp, som holdet leverede, fortæller træner Jesper Nielsen.
– Vi kom planmæssigt foran og havde 2-3 kæmpe chancer til at score yderligere og kunne have punkteret kampen der. Men det skete ikke, og så fik Hune udlignet, fortæller han.
Men Nørhalne fortsatte med at spille tålmodigt for at komme til chancerne.
– Vi pressede på. Vi stod endnu en gang godt på banen, og Hune havde ikke en chance efter pausen. Vi skiftede 3 mand og fik nye kræfter på banen, og det var måske lige det, der skulle til, fortæller han.
– Det var en fortjent sejr, understreger Jesper Nielsen.
Fremad Nørhalnes bedste var Asger Villadsen.

Asger Villadsen med bolden var Nørhalnes bedste. Arkivfoto

Hune
Hune Boldklub føler, at man kunne have fået point med hjem fra Nørhalne.
– Vi spillede markant bedre end tidligere og stod godt på banen. Vi viste meget mere energi, og kampen var lige indtil det 75. minut, siger spillende træner Thomas Helbo.
– Vi viste meget bedre takter, og det er super ærgerligt, at vi ikke fik point med hjem. Men det er forskellen på topholdet, og der hvor vi er, siger Thomas Helbo.
Han scorede Hunes mål efter opspil i højre side, hvor Tamim Parwami kom til baglinjen og snød en modstander og afleverede bolden skråt bagud i feltet, hvor Thomas Helbo skød første gang. Bolden blev blokeret, men røg ud til Thomas Helbo igen, der tæmmede bolden med låret og skød den i mål med venstre.
– Hvis vi spiller sådan her, så skal vi nok få point i de kommende kampe. Det er jeg ikke bekymret for, siger Thomas Helbo, som fremhæver Simon Knudsen samt holdindsatsen.

Thomas Helbo og Simon Knudsen (til højre). Arkivfoto

Jetsmark – Skovsgaard B: 2-0 (2-0)
1-0 (20.) Andreas Bøknæs (Kristian Jensen)
2-0 (30.) Kenneth Bjørn Pedersen (straffespark)

Efter tirsdagens flotte indsats i hjemmesejren mod Thise skulle Skovsgaard B følge de gode takter op ude mod Jetsmark, og med en sejr kunne Skovsgaard få kontakt til de to tophold, Biersted og Nørhalne.
– Men vi var der ikke, og det er der ikke råd til i denne kreds. Hvis man ikke er der 100 pct., vinder man ikke, siger Jan Thorsen, træner for Skovsgaard.
Holdet fik efter 30 minutter et rødt kort for frispark begået af sidste mand og efterfølgende to gule kort i løbet af fem minutter. Det sidste for et dømt straffespark i en holdesituation, og Jetsmark scorede på straffesparket.
– Det er klart, at det var svært med 1 mand i undertal i en time samt 10 minutter, hvor vi var 8 mod 11, men vi kom alligevel til nogle gode chancer i den periode, siger Jan Thorsen.
– Jetsmark gjorde det godt og løb mange meter og fik hele tiden brudt vores spil, siger han.
Skovsgaard havde en stor hovedstødschance ved Christian Klug et kvarter før tid samt en stor chance 10 minutter før tid, men angriberen fik ikke ordentlig ram på en bold, der kom på tværs i feltet.
– Her virkede det som om, at vi selv med en mand i undertal havde flest kræfter, men når vi ikke udnytter chancerne, så kan vi ikke vinde.
– Det er brand ærgerligt. Vi kunne koble os på toppen. Nu ligger vi mange hold i et midterfelt, og det kan vise sig, at der skal mange point til for at undgå 3. sidste pladsen, siger Jan Thorsen.
Kampens spiller for Skovsgaard blev Christian Hjørne, og Jesper Olesen blev kampens fighter.

Træner Jan Thorsen. Arkivfoto

Jetsmark
Jetsmarks træner, Allan Møller, kunne se sit hold komme foran efter et hjørnespark. Bolden blev sendt til bagerste stolpe, hvor Kristian Jensen headede på tværs, og Andreas Bøknæs kunne heade bolden i mål, mens det var Anders Simoni, der fik tilkæmpet sig et straffespark.
– Det blev afgørende, at de fik et rødt kort, selv om vi ikke fik udnyttet det ordentligt. Vi kæmpede godt, men fik ikke spillet til at flyde, så kampen blev en fight, fortæller Allan Møller.
I de sidste 20 minutter blev Jetsmark også trykket tilbage på banen trods overtallet.
– Vi stod bare tilbage og clearede, så det blev mere en arbejdssejr end, at vi spillede de 2-0 hjem.
– Men vi har jo også et ungt hold, som har spillet sammen i nogle år nu, men som stadig skal lære. Den ældste spiller er 23 år, siger Allan Møller.
Dog tilføjer han, at Jetsmark i denne kamp havde den tidligere divisionsspiller samt nuværende assistenttræner for 2. divisionsholdet, Jan Rasmussen, med i 30 minutter af kampen.
– Det var en vigtig sejr. Der er ingen nemme kampe i den her række, understreger han.

Anders Simoni til højre. Arkivfoto

Aabybro – Trekroner IF: 0-2 (0-0)
0-1 (46.)
Rødt kort til Aabybro (60.)
0-2 (72.)

Se stillingen i rækken her:

https://dbujylland.dk/resultater/pulje/325157/opslagstavle

Læs om fantastiske oplevelser og events