Brovst

Handelsbyen Brovst

Specialbutikker og aktiviteter

Giv dig tid til at gå en tur på Jernbanegade med alle de spændende specialbutikker. Her finder du et bredt udvalg af butikker med alt lige fra tøj, smykker, velvære, fødevarer og delikatesser til radio og tv, blomster- og sportsforretning. Og for enden af den dejlige hovedgade findes Herregården Bratskov med en tilhørende idyllisk park, hvor du kan gå en tur eller nyde synet af den smukke gamle herregård. Også langs hovedvejen, der går igennem Brovst, er der flere specialforretninger, som er et besøg værd. Handelslivet i Brovst inviterer også til en masse spændende sommeraktiviteter med musik og oplevelser for hele familien.

Det sker i Brovst

I august byder byen på en lang række events og oplevelser, hvor alle er velkomne.

Torsdag 3. august: Levendegørelse – Herregården Bratskov. Her kan du opleve den smukke, gamle herregård blive levendegjort. Statister, der er udklædte i gamle dragter, bemander herregården og sørger for at vække den til live, hvor de vise de gode, gamle håndværkstraditioner. Du kan f.eks. se hvordan man arbejder i den gamle smedje eller måske besøge skolestuen. Der kan købes forfriskninger og lokale råvarer. Gratis entré.

Lørdag 12. august: Kæmpe bildag i hovedgaden med udstilling af veteranbiler, specialbiler, motorcykler samt nye biler mm. Derudover vil der være hyggemusik i gaden.

Søndag 13. august: Sommersang på Herregården Bratskov. Bredt musikrepertoire med f.eks. Pernille Højmark, Lasse & Mathilde og Husorkestret på friluftsscenen i den smukke herregårdspark.

Fredag 25. august: Sensommer By Night og koncert. Gratis koncert med Sussi og Drengene, Børneunderholdning, ansigtsmaling. Forretningerne holder åbent til kl. 21.00

Læs om fantastiske oplevelser og events