Blokhus

Happy days i Hune godt besøgt

Det nye initiativ, som Erhvervsforening Destination Blokhus og de erhvervsdrivende i Hune står i spidsen for, er blevet taget godt imod af gæster.
Happy Days finder sted hver mandag i juli, hvor butikkerne holder åbent til kl. 20. Første gang det blev afholdt var den 10. juli.
-Vi er godt tilfredse med de mange glade gæster, der lagde vejen forbi Hune, og det var fint besøgt efterhånden som dagen skred frem, fortæller Rikke Eriksen, eventassistent fra Erhvervsforening Destination Blokhus. Og nu skal alle bare blive mere opmærksomme på, at det findes.
Butikkerne i Hune har arrangeret forskellige oplevelser udenfor deres virksomheder bl.a. legeland for børnene, ponyridning og aktiviteter omkring Nordsøen Oceanarium, som var rykket ud til Hune denne dag.
Der var også masser af mulighed for at udfolde de kreative evner, lege med papirfly eller gå på jagt efter gode tilbud samt nyde musik og mad.
Også hos Kirkensgaard Mode & Stil i Hune oplyser Jonna Nielsen, at arrangementet blev gennemført med succes, og hun har som altid også haft mange gæster til By Night 17. juli, hvor der var åbent til kl. 22. Der var også mange spændende aktiviteter med klatretårn, vinsmagning med mousserende vine fra Juhl Vine og et meget velbesøgt modeshow. Det er også muligt at deltage i vinsmagningen mandag den 24. juli.
-Det er rigtig tøsevin, og det smager bare godt. Lyserød og lyseblå bobler passer som fod i hose i en dametøjsforretning, så det synes vi er sjovt, siger Jonna Nielsen.
Til første Happy Days 10. juli var der arrangeret ballonfest og fremvisning af kollektionsprøver, og det tiltrak også masser af gæster. I ballonerne gemte der sig rabatter helt op til 80 %, og det at gæsterne sprang ballonerne var en oplagt måde at skyde Happy Days igang
-Vi er virkelig glade for de nye aktivitetsmandage. Folk er glade, og jeg har indtryk af at der var mange mennesker, og det giver os blod på tanden til at Happy Days skal fortsætte til at være hvert år. Det giver jo god mening at lave nogle aktiviteter, for det er jo også det vi selv efterspørger, når vi er andre steder på ferie.
-Så det bakker jeg meget gerne op omkring, afslutter hun.

Fast tradition i Hune

Formålet med Happy Days i Hune er at sætte mere fokus på Hune, fortæller Rikke Eriksen. Gæster i området skal blive mere opmærksomme på, at der er mange spændende specialforretninger i Hune, og de skal gerne blive inspireret til at bryde ud af den store kø mod Blokhus til i lige så høj grad at svinge ind til forretningerne i Hune, for at gå på opdagelse i dem, fortæller arrangørerne.
Der er altid mange gæster til den By Night, der afholdes hvert år i uge 29, men med Happy Days er det udbygget i år til, at der også er mange aktiviteter og oplevelser de øvrige mandage.
-Og det har der været positiv respons på, fastslår Rikke Eriksen og fortsætter: Så når juli er ovre, vil vi evaluere sammen med virksomhederne, for at vurdere om det skal være en fast tradition fremover.

Læs om fantastiske oplevelser og events