Nyheder
imported

Hastigt stigende interesse for varmepumper

Grønborg El fortæller om fordelene ved energikilden.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Presse

Grønborg El har gennem hele 2021 haft yderst travlt, særligt med opgaver i Blokhus-Hune området.
Og udover større arbejder som blandt andet opførelsen af Bækgården, indretningen af Jan Jørgensen Jewelry samt udvidelsen af Kalstrup Livsstilshus, så mærker Grønborg El også den hastigt stigende interesse for at få installeret varmepumper i boliger – og i særdeleshed i fritidshuse.
Det oplyser Rene Poulsen, der sammen med Martin Rytter Jensen er indehaver af virksomheden, som har afdelinger i Aalborg og seks andre byer og har løst store og små opgaver i Blokhus-Hune gennem de sidste mange år.

Flere fordele

Uanset om det er i dit hjem, sommerhus eller på din arbejdsplads, der er behov for at blive opvarmet eller afkølet, så er der mange fordele ved at vælge en luft til luft varmepumpe, fortæller Rene Poulsen.
Først og fremmest så udnytter en luft til luft varmepumpe naturens egen energikilde, og det giver både økonomiske og miljømæssige fordele.
Man kan spare op til 75 pct. på varmeregningen og samtidig nedsætte Co2-udslippet ved at supplere de traditionelle olie- og naturgas-fyr med en luft til luft varmepumpe, og den kan endda helt erstatte el-varmere og brændeovn.

Med fjernbetjening

Desuden har varmepumperne et stilfuldt design, som betyder, at de naturligt falder ind i ethvert hjem, og med en Wifi-betjening er det muligt at kontrollere temperaturen i eksempelvis sommerhuset via  sin smartphone, mens man er på vej til huset, så det har en behagelig temperatur, når man ankommer.
Det er blandt andet Midea Varmepumper, som har 5 års produktgaranti, efterspørgslen retter sig mod, oplyser Rene Poulsen.
Det er et gennemprøvet og driftssikkert produkt fra en af verdens førende producenter af luft til luft varmepumper samt airconditions.
Den fås i tre forskellige modeller nemlig 3,8 kW samt 5, og 7,3 kW.
De er alle testet og godkendt af Dansk Teknologisk Institut.
 

Læs om fantastiske oplevelser og events