Blokhus

Havheksens aften

 | FOTO: Poul Nymark
Sjov og populær oplevelse i Blokhus
havhekse (3) blokhus

Som en del af Blokhus Efterårsfestival inviterer Destination Blokhus til en fortryllende aften, når der afholdes Havhekseløbet 16. oktober fra kl. 17-21.

– Havhekseløbet er blevet en fast Blokhus-tradition og populariteten vokser år for år. Det er en fantastisk familieaktivitet for alle, siger eventansvarlig Jannie Ratke.

Befri Blokhus

Til Havhekseløbet er arrangørerne plaget af at havheksene og troldmændene planlægger at invadere Blokhus, hvor vil forsøge at overtage byen. En medrivende aften, hvor man kan hjælpe med at befri Blokhus ved at finde bogstaverne til det magisk ord, der bryder fortryllelsen. Der bliver dog advaret, at man skal passe på, for alle kan støde på onde havhekse, slange og skumle troldmænd. Der kræves ingen tilmelding forud, men der er et gebyr på 35 kr. pr. person.

Hele aftenen vil Blokhus Torv også være fyldt med mange øvrige aktiviteter. Leg med at lave (u)hyggelige sten eller Halloween-lanterner. Ansigtsmaleren står klar med smukke og søde motiver, og på torvet ristes skumfiduser over bål. Den fortryllede aften afsluttes med et spændende ildshow kl. 21.

Yderligere info i Program for Efterårsfestival i Blokhus 

Læs om fantastiske oplevelser og events