Nyheder
imported

Helle sørger for de rigtig gode tilbud inden for kogegrej

Kunderne får gavn af fagprøven hos Kop & Kande i Pandrup.

Tekst og foto: Martin Frandsen

Fra onsdag 6. april er der en ekstra god grund til at lægge vejen forbi Kop & Kande med det store sortiment i Pandrup, da der er særlig gode tilbud på Eva Trio kogegrej.

> Se Påsketilbud fra Kop & Kande i Pandrup

Konkurrence og smagsprøver

Det har 21-årige Helle Nielsen fra Aabybro sørget for med planlægningen af den fagprøve, der skal hjælpe hende de sidste skridt til at have gennemført sin uddannelse som butiksuddannet med speciale inden for isenkram.
– Vi retter fokus på alt det gode kogegrej, som er af super god kvalitet. Jeg har forhandlet det hjem til nogle rigtig gode priser, og derfor kan vi tilbyde kunderne nogle megagode tilbud, siger hun.

Show og smagsprøver

Der er live show på Facebook torsdag 7. april kl. 18.30, hvor Helle Nielsen fortæller om de mange Eva Trio varer og deres kvaliteter samt priser, ligesom der vil være en konkurrence.
Desuden er der onsdag 13. april fra kl. 11 demonstration af Eva Trio panden ”Professionel”, hvor der også vil være smagsprøver.
– Jeg glæder mig super meget. Det er det, jeg har set frem til i to år, fortæller Helle Nielsen.

> Deltag i LIVESHOW på Kop & Kandes Facebookside

Kundekontakten

Hun er meget glad for sit arbejde og ikke mindst den daglige snak med kunderne, og så er hun vild med selve faget, isenkram, og de mange forskellige produkter, der er hos Kop & Kande.
Da hun for snart to år siden så, at butikken søgte en elev, skyndte hun sig at søge.
– Og jeg var så heldig, at Sanne (Lundbo, red.) valgte mig. Det er meget lærerigt, og tiden er fløje afsted. Jeg er helt bestemt glad for at være her, fortæller Helle Nielsen.
 

> Se Påsketilbud fra Kop & Kande i Pandrup

 

Læs om fantastiske oplevelser og events