Øvrige

Her er Jammerbugts nye HR-chef

Jammerbugt Kommune har ansat Helle Liske Rosenvinge som ny HR-chef.
Hun starter i sit nye job 15. februar 2022 og kommer fra en stilling som chef for HR og Løn i Morsø Kommune.

Bred profil
Helle Liske Rosenvinge er 41 år og har en bred HR-profil samt en juridisk baggrund. Hun er uddannet cand. merc. jur. fra Aalborg Universitet og har derudover flere supplerende uddannelser i blandt andet ledelse og konflikthåndtering.
Inden sin stilling som chef for HR og Løn i Morsø Kommune, har hun bl.a. været ansat som ledende HR-partner i Statens Administration i Hjørring og som jurist og kontorchef i Skoleforvaltningen i Aalborg Kommune.

Erfaring med ledelse
I ansættelsen har Jammerbugt Kommune blandt andet lagt vægt på, at den nye HR-chef har solid erfaring med HR og ledelse i kommunalt regi.
– Som vores nye HR-chef er det vigtigt, at man har ledelseserfaring og bred erfaring med HR-området. Dét har Helle, og samtidig kan hun bidrage med sine juridiske kompetencer og erfaring med at digitalisere arbejdsprocesser, udvikle, rådgive og meget mere. Vi glæder os til at byde hende velkommen både som chef for HR, som vores nye kollega og som ny samarbejdspartner her i Jammerbugt Kommune, siger kommunaldirektør Holger Spangsberg.

En drømmestilling
Helle Liske Rosenvinge glæder sig også til, at hun starter i sit nyt job som HR-chef i Jammerbugt Kommune.
– Stillingen som HR-chef i Jammerbugt Kommune er en drømmestilling for mig. Jeg ser meget frem til at blive en del af en attraktiv organisation i en branche og i en geografi, som jeg kender godt, og hvor omdrejningspunktet er sammenhængskraft, HR, ledelseskultur og en åben og positiv organisationskultur, siger Helle Liske Rosenvinge.
– Jeg glæder mig til som HR-chef at bidrage til rammerne for den bedst mulige arbejdsdag for medarbejderne i hele organisationen, siger hun.
Helle Liske Rosenvinge bor med sin mand Martin og deres to børn i Aalborg.

Læs om fantastiske oplevelser og events