Blokhus

Hjælp julemanden

Julegavejagt i Destination Blokhus

Erhvervsforeningen Destination Blokhus inviterer alle børn med på Julegavejagt, for at sikre at der også bliver jul i år. Der går rygter om, at julemanden har tabt 100 julegaver i en forfærdelig storm og at julegaverne er blevet set i Blokhus by, Hune by og på Gatewaypladsen.

Før der kan blive rigtig jul, skal julemanden finde alle gaverne, så han kan aflevere dem til alle de artige børn den 24. december. Derfor spørger han nu alle børn om hjælp til at finde de tabte julegaver.

For at hjælpe julemanden kan man fra den 1. til den 23. december gå på gavejagt i området. Finder man én af gaverne, kan de indleveres hos Nyform i Blokhus, og som tak for hjælpen får alle søde børn en lille julehilsen fra julemanden. Gaverne er på et offentligt sted og er tilgængelige 24 timer i døgnet.

Jul i Destination Blokhus

Julegavejagten er en del af Jul i Destination Blokhus, hvor tusindvis af julelys sætter rammen for hyggelige juleoplevelser ved Vesterhavet. De hyggelige specialbutikker holder åbent helt frem til nytår og den flotte skøjtebane på Blokhus Torv indbyder til nogle sjove timer på glatis.

Læs om fantastiske oplevelser og events