Nyheder
imported

Hold da op det gik stærkt

- Sådan lyder det fra indehaver Jonna Nielsen, da vi beder hende kigge tilbage på de sidste 10 år i Kirkensgaard.

Tekst: Louise Kande – Foto: Blokhus avis

Jonna Nielsen, Kirkensgaard Mode & Stil kan til påske fejre 10-års jubilæum med butikken i Hune. – Vi fejrer 10 helt fantastiske år med masser af gode tilbud og forkælelse for kvinder i påsken. Jeg kan næsten ikke forstå, hvordan tiden bare er fløjet afsted, og så alligevel. I morges kiggede jeg på mine sønner René og Kristian. De er henholdsvis 26 og 23. Ser jeg så 10 år tilbage på dem, jamen så var de jo bare et par bette knejter – og så føles det jo som om, at det er langt tid siden, siger Jonna med et smil.

Vi fejrer 10 fede år

– Hånden på hjertet, så fejrer vi virkelig 10 fede år. Jeg er så privilegeret med mine ansatte, opbakningen til butikken er fantastisk og vi slår os aldrig til ro. Vi har de seneste 10 år arbejdet for at tilfredsstille den brede målgruppe af kvinder og gjort vores bedste for at følge trenden, siger Jonna der for nyligt kom hjem fra ferie til en ”surprice-up-shinet” butik, arrangeret af svigerdatteren Thea, der er butiks- elev i Kirkensgaard.  

Tilbageblik og et kig frem

– Vi åbnede butikken i 2008 bedst som finanskrisen fik sit indtog i Danmark. Men i og for sig mærkede vi det slet ikke dengang, for vi havde jo ikke noget at sammenligne os med – og tænkte måske også; ”Så kan det kun gå én vej, og det er fremad”, forklarer Jonna. Og fremad det gik. Da vi spørger Jonna, hvor hun ser sig selv om 10 år, så svarer hun prompte: Ja, i Kirkensgaard da, og i færd med at fejre 20-års jubilæum.

 

 

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events