Efter sidste års store succes inviterer arrangørerne bag Løkken Nytårsløb igen til en brag af en løbefest på årets sidste dag den 31. december 2022.

Her kan du sammen med hele familien opleve et vaskeægte varieret Løkken-terræn på fem kilometer med få trapper, klit, strand, cykelsti, by og park. Du kan både vælge at gå de fem kilometer eller løbe ruten en eller to gange.

– Vi vil gerne skabe gode traditioner og derfor glæder vi os til at komme ud på den varierede rute og løbe nytåret i møde, samt bringe en skål med alle de gode deltagere og samarbejdspartnere for andet år i træk. Lyder det fra Martin Svendsen og Kasper Nørgaard som er hovedarrangørerne bag løbet

Gå i kreativt mode

Da årets sidste løb skal være en festdag, opfordres alle fremmødte til at være udklædte og det er ikke uden grund, da de bedst udklædte nytårsløbere bliver tildelt præmier i form af gavekort fra løberen.dk og Vitamanwell.

Program

Kl. 10:40

Opvarmning v. Josefine Svendsen for de friske.
Vi gennemgår ruten over mikrofon og forklarer omkring afmærkning af denne, samt normerne vedrørende Løkken Nytårsløb.

Kl. 11:00
Startskuddet lyder og de hurtigste løbere sendes afsted, efterfulgt af de næsthurtigste og gående til sidst. På denne måde undgås flaskehalse på de smalle stier.

Kl. 12:15
Her forsøges det at have alle deltagere i mål. Vi skåler nytåret ind, med et glas bobler og en bid kransekage. (Der er varm kakao til børnene)

Kl. 12:30
Arrangementet slutter, vi siger tak for i år samt håber på at se jer alle igen i det nye, hvor vi ser frem til Løkken Nytårsløb 2023.
Herefter serveres kransekage og bobler til de voksne og varm cacao til børnene.

Betaling:
Pris: 75kr. + fee til Sportstiming på 15,80,-

Mødested: 
Sdr. Strandvej 6, 9480 Løkken

Hovedarrangør: Outnature.

Medarrangører:
Vestevent, VesterhavsCaminoen, Blondehuset,
Superbrugsen, Løkken Idrætscenter, Løkken.dk, Destination
Nordvestkysten.

Læs om fantastiske oplevelser og events