Blokhus

Home Blokhus går langt for Skyggebørn

Indsamlede 25.000 kr. til fordel for børn i sorg.
Skyggebørn home

24 medarbejdere fra ejendomsmæglerkæden Home gik en hel dag i en god sags tjeneste, oplyser kæden i en pressemeddelelse. 

Medarbejderne i de syv home-butikker i Blokhus, Nibe og Aalborg v/ indehaverne Barrett, Munch, Straarup & Hjortlund havde fredag d. 22. september en anderledes arbejdsdag, end de plejer. 

De havde nemlig skiftet de pæne sko ud med vandrestøvler for at gå i en god sags tjeneste. 

Medarbejderne skulle gå fra Home-butikkerne i Blokhus, Nibe, Vejgaard, Hasseris, Østerbro, Lejlighedsbutikken og Vejgaard, til butikken i Nørresundby for at samle penge ind til organisationen Skyggebørn.

For hver km Home-medarbejderne gik, donerede firmaet 350 kr. Det endte ud i 22.400 kr., men indehaverne valgte at runde beløbet op, så de kunne skrive 25.000 kr. på gavechecken til ‘Skyggebørn’.

Skyggebørn er samtalegrupper for børn og unge i sorg, som har mistet én, der står dem nær. 

home

Kl. 7:45 fredag morgen startede det første gå-hold fra Blokhus, og det endte med, at tre medarbejdere besluttede, at de ville gå hele turen fra Blokhus til Nørresundby. De gik dermed i alt 33 km på 8 timer.

Undervejs på ruterne blev der sørget for lækre forsyninger til de mange Home-folk, som havde valgt at bruge deres fredag i vandrestøvlerne.

I løbet af hele fredagen blev der mellem de mange Home-folk tilbagelagt i alt 64 km. Det betød, at de fik samlet hele 25.000 kr. ind til Skyggebørn, som de overrakte til Søren Bjerregaard Pedersen, bestyrelsesmedlem for Skyggebørn. Overrækkelsen foregik i Home-butikken i Nørresundby. 

home

-Skyggebørn er et tilbud til børn og unge i sorg, og det er gratis, da det ikke skal være op til de pårørendes pengepung, om Skyggebarnet får tilbud om sorggruppe eller ej. Derfor er vi som forening afhængig af lokalt engagement og donationer. Det betyder derfor meget, at Home vælger at gå for Skyggebørn, fortæller Søren Bjerregaard Pedersen.

-Vi kan komme rigtig langt for 25.000 kr., som bl.a. kan bruges til at købe ingredienser til den mad, som børnene laver sammen, aktiviteter udover sorggrupperne og en masse andet, som giver os mulighed for at skabe glæde hos børn og unge, tilføjer han. 

Dagen blev afsluttet i butikken i Nørresundby. Her fejrede Home-medarbejderne en god dag, hvor de havde gået en masse kilometer til et godt formål.
-Det var et virkelig godt og hyggeligt arrangement, som vi har fået ekstrem god respons på både internt og fra andre,” fortæller indehaver Jeppe Straarup.
-Så vi snakker allerede nu om at gentage arrangementet næste år, hvor vi måske inviterer kunder og vores familier med, slutter han. 

Læs om fantastiske oplevelser og events