Nyheder
imported

Hornuglen Bertha på Torvet i Blokhus

Skærtorsdag, Langfredag, Påskelørdag og Påskedag fra kl. 10-16, kan man opleve verdens største ugle ved Torvet i Blokhus.

Blokhus:

Et vingefang på 1.87 meter pryder i påsken vindfanget I Blokhuset Centeret

Tekst: Louise Kande Pedersen – Foto: Lars Bisgaard

 

Skærtorsdag, Langfredag, Påskelørdag og Påskedag fra kl. 10-16, kan man opleve verdens største ugle ved Torvet i Blokhus.

Her er der nemlig besøg af Blokhus Vildreservat, som vil medbringe deres hornugle Bertha. I Blokhuset har man derfor mulighed for at opleve vingesuset fra den store majestætiske Bertha. Hun er en Afrikansk stor Hornugle, og hun blev klækket i starten af april 2012 og vejer nu som voksen 3 kg. Den Afrikanske Hornugle har et vingefang på 180 cm, så der er mulighed for en rigtig spændende oplevelse.

 

Selvom Bertha vil være indenfor, kommer man næsten ikke tættere på naturen end i Blokhuset i Påsken. Imens sidder den store hornugle og betragter det hele. Hornuglen er symbolet på klogskab og visdom og kan blive ældre end de fleste mennesker. Kom og hils på den fantastiske fugl.

 

For et lille beløb kan man desuden blive fotograferet med en ægte hornugle på armen. Der bliver også mulighed for at snakke med falkoneren og høre meget mere om uglernes verden.

 

 

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events