Nyheder
imported

Hovedsponsorer satser på Jammerbugt FC

Nyfors og Sparekassen Vendsyssel indgår i fællesskab et 3-årigt samarbejde med Jammerbugt FC

 Nyfors og Sparekassen Vendsyssel indgår i fællesskab et 3-årigt samarbejde med Jammerbugt FC

Med ambitioner om at være hele Jammerbugt Kommunes divisionshold har Blokhus FC i år vedtaget et navneskifte til Jammerbugt FC. Siden har klubben præsenteret en ny ungdomshovedsponsor i form af Eltomatic A/S, og Jammerbugt FC kan nu præsentere to nye hovedsponsorer for divisionsholdet.

– Det er en stor glæde at vi kan præsentere Nyfors og Sparekassen Vendsyssel som vores to nye hovedsponsorer. Først og fremmest styrker dette det økonomiske fundament som det kræver at drive elitefodbold. Det skaber den nødvendige ro til at fortsætte den positive udvikling klubben har gennemgået de senere år, forklarer en glad Jammerbugt FC direktør Erik Just, som fortsætter;

– Ligeså vigtigt er det, at vi med Nyfors og Sparekassen Vendsyssel nu får to engagerede og initiativrige samarbejdspartnere, som vil være med til at lægge en handlingsplan for klubbens eliteprojekt, og samtidig agere aktive medspillere i forhold til at løfte de events og andet, som bidrager til at skabe de gode oplevelser. Allerede ved den kommende hjemmekamp mod Aarhus Fremad søndag d. 12. maj inviterer vi til familiefest med fri entré, gratis pølser, popcorn og forskellige forlystelser.

Her bliver det Sparekassen Vendsyssel Arena som Jammerbugt FC inviterer ind på, da dette som en del af det nye samarbejde, vil være stadionnavnet fremover.

Et andet væsentligt aspekt af det nye samarbejde, er arbejdet omkring ungdom og talentarbejdet i hele Jammerbugten.

– Vi har et stort fokus på vores ungdom og vores talentudvikling, og det fokus vil blive endnu større i fremtiden, hvor vi skal forsøge at samle hele kommunen. Nu hvor disse hovedsponsorater er på plads er næste vigtige skridt at indgå i dialog med samarbejdsklubberne. En dialog med afsæt i hvad vi kan gøre for dem og hvordan vi hjælper hinanden bedst muligt, så vi får løftet ungdomsfodbolden i hele kommunen, forklarer Erik Just.

Borgmester i Jammerbugt Kommune, Mogens Gade, hilser også Nyfors og Sparekassen Vendsyssels engagement i Jammerbugt FC velkommen.

– Det er dejligt at se, at to så markante profiler engagerer sig i en af vores kommunes vigtige aktiver. Det kan være med til at samle kommunen, og vise alt det vi kan udrette så længe vi står sammen og bakker op om hinanden, understrege Borgmesteren, som suppleres af de to nye hovedsponsorer i form af Jan Skov, Vicedirektør i Sparekassen Vendsyssel, og Henrik Bjørnager Jensen, Salgsdirektør i Nyfors.

– Det afgørende for vores engagement i Jammerbugt FC er at vi deler Jammerbugt FC’s ambitiøse visioner for hele projektet og for området generelt. Vi ser frem til at kunne bidrage hertil.

Nyfors og Sparekassen Vendsyssel bidrager i fællesskab med en række øvrige samarbejdspartnere omkring Jammerbugt FC, og Erik Just fremhæver vigtigheden af at der fortsat sikres yderligere opbakning til elitprojektet.

– Vi skal ikke glemme at der fortsat ligger hårdt arbejde forude, men samarbejdet med Nyfors og Sparekassen Vendsyssel er et meget vigtigt skridt på vejen, og sammen med alle vores øvrige samarbejdspartnere og støtter generelt i form at publikum med flere, er de med til at sikre, at vi går en spændende fremtid i møde for Jammerbugt FC. Uden den opbakning vi møder fra alle vores støtter, kunne det ikke lade sig gøre, så det er vi taknemmelige for og vi fortsætter arbejdet for fuld fart.

Læs om fantastiske oplevelser og events