Nyheder
imported

Hundenyheder fra Hune – Blokhus

Blokhus-Hune-Hundefestival afvikles i år lørdag d. 10. og søndag d. 11. september kl. 10.00-16.00 på Festivalpladsen ved Blokhus Vildtreservat.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Så er det tid til at glæde sig til Danmarks hyggeligste Hundefestival som byder på spændende og seværdige opvisninger, praktiske øvelser og tilbud om træning med din egen hund, samt lærerige workshops som er arrangeret af aktive hundeklubber, foreninger og specialister.

Lørdag d. 10. og søndag d. 11. september kl. 10.00-16.00 er der nemlig igen  Blokhus-Hune-Hundefestival – en traditionsrig begivenhed  for alle med interesse for hunde.

Opvisninger, træning og workshops

Åbning af festivalen vil i år ske ved Miriam Søndergaard som er verdensmester i lydighed og dernæst afholdes der skue med Spaniel Klubben som viser hunderacen frem. Der vil også være Schweisshunde i arbejde, Rally ved DCH, eftersøgningstjeneste og så kommer Gravhundeklubben også og viser arbejde med gravhunde. Der kommer rigtig fart over feltet når der er Agility opvisning ved DCH og Kagebagedyst med hundetema og meget meget mere. 

Læs om fantastiske oplevelser og events