Nyheder
imported

Hune – Blokhus Cykeludlejning fejrer 10 års jubilæum

For Merete og Lars Fuglsang Hansen fra Cykeludlejningen bliver dette forår et helt specielt et af slagsen

Hune:

– og 10 år som aktive medspillere i turistbranchen

Tekst: Louise Kande Pedersen – Foto: Hune-Blokhus Cykeludlejning

For Merete og Lars Fuglsang Hansen fra Cykeludlejningen bliver dette forår et helt specielt et af slagsen. I år kan Cykeludlejningen nemlig fejre 10 års jubilæum til maj. Og som altid er påsken en rigtig god tid for udlejningen, da flere og flere vil ud og bevæge sig, i takt med at vejret bliver bedre. Desuden er der sket et en stor udvikling omkring det at cykle i området, hvilket glæder den lokale ildsjæl.

– Der er sket en fantastisk positiv udvikling i Gateway Blokhus, bl.a. er den afmærkede Mountainbikerute blevet lidt længere og den fremstår i god vedligeholdt stand, udtaler Merete Hansen

Ruten blev etableret i 2012, og den bruges flittigt af de lokale klubber, grupper, arbejdskollegaer, familie, områdets mange gæster og lokale. Generelt oplever Merete en større efterspørgsel efter MTB, hvilket påvirker efterspørgslen i Cykeludlejningen.  Merete Hansen er desuden fra Gateway Blokhus Gruppen, der er brugerråd for gatewayen, og hun glæder sig også over de nye faciliteter.

 

– Det er vildt lækkert, at vi får de fantastiske nye faciliteter. Jeg er sikker på, at det vil få mange flere til at bruge gatewayen fremover.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events