Nyheder
imported

Hune er tilbage i Ren Naturs indsamling

Efter et års pause kan borgerforening og børnehaven atter være med.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Presse

Sidste år fik Hune Borgerforening ikke tildelt en rute af projektet Ren Natur, men i år er både Hune Borgerforening og Hune Naturbørnehave tilbage og med i Ren Natur for 3. gang og vil derfor samle affald lørdag 11. juni fra kl. 09.30 til 12.00.
– Vi skal samle affald i vores område. De bliver omkring søerne, hundeskoven, og Højmarksvej, fortæller Poul Andersen, formand for Hune Borgerforening.
– Vi synes, at dette arrangement er en rigtig god måde at lære vores børn at passe på den natur, de bor i, og som vi har her, siger han.

Hune Børnehave og hune borgerforening ren natur

Flere frivillige

Og hvis der er flere, som går med tanken om, at de gerne vil hjælpe med at gøre områdets flotte natur endnu renere, så er alle frivillige velkomne til at henvende sg til Poul Andersen.
– Der er Ren Natur trøjer til de første 30, men vi tager meget gerne mod flere hjælpende hænder, siger Poul Andersen og tilføjer.
– Bagefter hygge vi os med pølser og sodavand.

Ren Natur

Sidste år var der 8.565 deltagere i Ren Natur landet over fordelt på 40 kommuner. Og det lykkedes at indsamle ikke mindre end 1.949.196 stykker affald.
Ren Natur er et koncept udviklet af Hold Danmark Rent.
Det er en non-profit organisation, som siden 2008 har arbejdet for at mindske mængderne af henkastet affald ved at støtte lokale aktiviteter i kampen for en ren natur.
Ren Natur er blevet til på baggrund af tendenser, som Hold Danmark Rent har synliggjort via landsdækkende borgeranalyser gennem flere år.
Ren Natur vil bevidstgøre borgere om betydningen af en ren by og natur, lokalt fællesskab og sammenhold.
 

Læs om fantastiske oplevelser og events