Nyheder
imported

Hune males lyserød

Igen i år sætter Kræftens Bekæmpelse fokus på brystkræft med en landsdækkende kampagne lørdag den 6. oktober. Butikkerne i Hune er gået sammen om at lave aktiviteter og indsamle penge samme dag til fordel for Kræftens Bekæmpelse

Igen i år sætter Kræftens Bekæmpelse fokus på brystkræft med en landsdækkende kampagne lørdag den 6. oktober. Butikkerne i Hune er gået sammen om at lave aktiviteter og indsamle penge samme dag til fordel for Kræftens Bekæmpelse.

I hallen ved Hune Friskole vil der kl. 11.00 være ZUMBA-EVENT med den energiske intruktør Iva Nikova fra ZumbaNu.dk. Man bidrager med et beløb på min. 50 kr. til Støt Brysterne og danser herefter i 30 min.

– Ingen erfaring er nødvendig, det er bare med at støtte op om projektet og få motion samtidigt, fortæller Janne Lykke fra Butik Lykke, som er en af initiativtagerne bag projektet.

Butikkerne vil være pyntet med lyserøde balloner og der vil være lyserøde tilbud eller salg af varer der sætter fokus på dagens indsamling.

– Blandt andet vil Hune Bageren sælge lyserøde kager.

Virksomhederne bidrager med et beløb af dagens omsætning og der vil ligeledes være mulighed for at støtte projektet i de mange indsamlingsbøtter i butikkerne. Arrangørerne håber at mange vil komme til Hune lørdag den 6. oktober og gøre en forskel i kampen imod brystkræft.

De deltagende erhvervsdrivende er: Butik Lykke, Kirkensgaard, Sally & Sørøveren, Laden, Butiq Oasen, XL-Ceste træ, Hune Auto, Frisør Maria M, Spar Hune og Hune Bageren.

Læs om fantastiske oplevelser og events