Nyheder
imported

Hvad skal der ske med Lanternen?

Det kunne de 90 fremmødte få lov til at komme med inputs til, til brainstorm møde om Lanternens fremtid tirsdag d. 16. juli kl. 16.00

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Mere end 90 mennesker var mødt op til brainstorm møde på Lanternen tirsdag d. 16. juli kl. 16.00 – og i løbet af den times tid mødet varede, var der 26 inputs og spørgsmål fra interesserede blandt publikum. – Vi havde inviteret folk for at de kunne give deres besyv med omkring virksomhedens eller ejendommens fremtid, fortæller John Andersen, der ejer bygningerne.

Ny restauratør eller ejer

Nuværende restauratør Michael Krause, som i en årrække har været forpagter af Lanternen i Blokhus, ønsker at gå på pension fra 1. september, – og John Andersen har ikke noget ønske om selv at drive Lanternen efter forpagterens ophør, men vil gerne afhænde den til en ny restauratør. – Der er flere interessenter på banen, som både har evnerne og viljen til at drive Lanternen videre. Det var derfor givtigt at få gode forslag hertil, fortæller han og fortsætter. – Flere af gæsterne ønsker at Lanternen skal fortsætte i nogenlunde samme ånd, med større fokus på live-musik, fester og tiltag for de der bor i området helårligt. Derudover var der forslag om, at man med fordel kunne placere flere vinduer mod vest, udnytte udenoms arealerne til udeservering og at der skal være flere muligheder madservering.  – Vi er åbne for alle nye gode ideer og tiltag, som kan være til stor glæde og gavn for såvel byens borgere som turisterne i mange år fremover, afslutter han. Til mødet kunne gæsterne også skrive deres forslag til Lanternens fremtid på skemaer – og der var lodtræning blandt de indleverede svar. Her vandt Inge Linna Schou et gavekort på 500 kr.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events