Pandrup

Hyggelig sankthansaften i Anlægget

Pandrup Borgerforening inviterer til sankthans i Pandrup Anlæg 23. juni, og det er  en glad bestyrelse, der har besluttet at gennemføre årets sanktshansaften.
– Det kribler lidt i vores fingre for igen at kunne holde arrangementer for byens borgere efter næsten halvandet år med aflysninger, fortæller Henrik Larsen Kristiansen formand for foreningen.
– Vi har i bestyrelsen talt rigtig meget om restriktioner og retningsregler, og vi mener, at vi på forsvarlig vis kan afholde årets sankthansfest, da det er et mindre arrangement.

Årets båltaler
Årets båltaler er Diane Aarestrup, mens Kiki Bach vil synge for, når bålet bliver tændt til Midsommervisens toner. Børnene fra Blokhusvejens Børnehave laver heksen, som traditionen tro skal sendes mod Bloksbjerg i bålets flammer.
– Det var super hyggeligt, da FDF’erne tændte op i bålfadene til snobrød for to år siden, og vi er meget glade for, at de var hurtige til at springe på opgaven igen i år, siger Henrik Larsen Kristiansen.
Borgerforeningen sælger pølser, kage og drikkevarer og håber at genskabe den dejlige stemning, der har været tidligere år i Anlægget sankthansaften.

Læs om fantastiske oplevelser og events