Blokhus

Hyggelige omgivelser til påskefrokost

Kulturhuset Blokhus inviterer indenfor i orangeriet
Kulturhuset skulpturparken

Når foråret nærmer sig og påskeferien rammer, så betyder det ofte at der er en tradition omkring at familien samles og hygger sig ved påskebordet.

Kulturhuset Blokhus inviterer i den forbindelse til en overdådig påskefrokost i deres smukke orangeri, der ligger i tilknytning til Skulpturparken. Du kan slippe for al besværet med indkøb, borddækning og madlavning og i stedet nyde feriedagene i fulde drag med lækre påskeretter og ægte familiehygge.

Påskefrokosten anrettes i Kulturhusets orangeri og serveres alle dage fra torsdag 6. april til og med søndag den 9. april fra kl. 12.00 – 15.00.

-Gæsterne kan se frem til et væld af forskellige retter med alt hvad der rimer på påske, siger indehaver John Andersen. Samtidig kan man nyde den skønne udsigt fra orangeriet til Skulpturparken, hvor vi er godt i gang med at klargøre til dette års Sandskulpturfestival.
Allerede fra den 25. april vil man nemlig kunne se, når kunstnerne opfører de imponerende sandskulpturer i H.C. Andersen temaet. Det er vores medarbejdere ved at gøre parken klar til lige nu, men allerførst skal vi lige forbi påske, siger John Andersen.

Stor påskefrokost

På påskebuffeten vil man som gæst kunne vælge imellem en masse forskellige kolde og varme retter. Du finder alt fra rejer, laksetatar, tunmousse og sprøde fiskefileter til høns i asparges, påskelam og kokkens helt egen fortryllende torske-ret.

Naturligvis vil der også være noget sødt til desserten som blandt andet består af spændende påskekage og Gateau Marcel med bærkompot. Til de yngste er der særlige børnevenlige muligheder.

Du kan se hele menuen for Påskefrokost i Kulturhuset her

Påskefrokost Buffet i Orangeriet serveres kl. 12-15 fra torsdag 6. april til og med søndag 9. april. Prisen pr. person er kr. 245,- og børnene (3-12 år) kan spise med for kr. 145,-

Du kan sikre dig en plads allerede nu ved at ringe på tlf. 88 44 33 88 bestille online via Kulturhuset Blokhus´ hjemmeside

Læs om fantastiske oplevelser og events