Aabybro

IFN aflyser træning og gymnastikopvisning

Myndighedernes henstilling stopper aktiviteter i 14 dage

– Bestyrelsen i Fremad Nørhalne indstiller al træning i 14 dage samt aflyser sin gymnastikopvisning 21. marts for at hindre spredning af COVID-19.

Følger opfordring
Det sker efter pressemødet med statsminister Mette Frederiksen (S) og myndighederne onsdag aften 11. marts om, at bl.a, skoler og institutioner skal lukkes ned i foreløbig 14 dage samt opfordringen om, at alle forsamlinger med 100 eller flere personer aflyses.
Fremad Nørhalne oplyser, at foreningen ønsker at følge regeringens henstilling om, at alle borgere så vidt muligt bliver hjemme og minimerer alt fysisk kontakt.

Daglig træning
Al træning aflyses i to uger fra onsdag aften 11. marts. Det gælder badminton, håndbold, volleyball, fodbold og gymnastik.
Fitnesscentret er også lukket, og al holdtræning er aflyst.

Nørhalne Cup
IFN oplyser videre på sin Facebookside:
– Som tidligere meddelt har vi fuld fokus på Corona-situationen ift. Nørhalne Cup. Vi følger tæt myndighedernes udmeldinger og har flere forskellige dialoger i gang. Desuden har vi en ugentlig opfølgning hver søndag i styregruppen bag Nørhalne Cup.
– Indtil videre fortsætter vi planlægningen af Nørhalne Cup, og det er fortsat vores intention at afholde cuppen. Skulle der ske ændringer, vil vi løbende melde ud her på Facebook.

Læs om fantastiske oplevelser og events