Nyheder
imported

Indlæg fra Hune Kirke: Festaften for alle den 22. august i Blokhus

Tirsdag den 22- august er der festaften i Blokhus på Restaurant Nordstjernen med Foredrag og stor auktion.

Tirsdag den 22- august er der festaften i Blokhus på Restaurant Nordstjernen med Foredrag og stor auktion. Det er til fordel for udsmykningen i Hune Kirke. Auktionen er afslutningen på de arrangementer, der det sidste år har været afholdt for at skaffe penge til udsmykningen.

Foredraget kl. 19.00 er med den kendte journalist og foredragsholder Georg Julin, der sammen med sin kone Tamara har skrevet en bog om den 4. alder. Foredraget har fået titlen: Hvem bestemmer, Hjertet eller Hjernen?  Hvilke værdier lever vi på og dør vi på? Det bliver spændende at høre om, hvordan vi på forskellig måde kan forberede os for at få den bedst mulige kvalitetstid ud af de ekstra år efter 80.

Georg Julin som auktionarius

Auktionen foregår kl. 20.30, med Georg Julin som auktionarius. Der er kommet rigtig mange gode bidrag, som alle er givet til formålet. Ved entreen til Foredrag og/eller auktion udleveres en lille gave. Derudover udtrækkes der flotte præmier på numrene på entrébilletten.  Helle Kroer, som har skænket et billede til auktionen,  er medlem af Bingen-Dansk kunsthåndværk i Blokhus og har malet billedet med inspiration fra den figur, der står i rundkørslen ved indkørslen til Hune. Figuren er skabt af Paul M. Cederdorff (født 1938) og skænket af Borgerforeningen Hune-Blokhus i 2009.

Om indsamlingen

Der er siden sidste sommer samlet ind til udsmykningen på forskellig måde. Ved de 3 orgelkoncerter og loppemarkedet i Rødhus rundede indsamlingen 100.000 kr. Sammen med penge fra 2 fonde er indsamlingen i skrivende stund ca. 650.000 kr. Måtte vi ved auktionen i Blokhus får yderligere et godt bidrag.

Bestil plads

Restaurant Nordstjernen gør sit for at gøre aftenen festlig ved før foredraget at tilbyde stjerneskud eller wienerschnitzel til en favorabel pris for dem, der deltager i foredrag og/eller auktionen.

Bestilling skal ske senest dagen før, den 21. august til Restaurant Nordstjernen.

Læs om fantastiske oplevelser og events